Σταύρος Νικολαϊδης: Δεν έβγαλα χρήματα από τα εγκλήματα – Με τη γυναίκα μου χάσαμε τρία παιδάκια

Σταύρος Νικολαϊδης: Δεν έβγαλα χρήματα από τα εγκλήματα – Με τη γυναίκα μου χάσαμε τρία παιδάκια

Clipboard01 19

Ο Σταύρος Νικολαϊδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της επιτυχίας του σίριαλ «Εγκλήματα» καθώς και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Νικολαϊδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χρήματα δεν έβγαλα από τα Εγκλήματα, θα ξεκινήσω από εκεί. Χρήματα δεν έβγαλα γιατί τότε ήμουν άγνωστος και με το πρόσχημα ότι θα γίνεις γνωστός από αυτό το σίριαλ, δεν σου έδιναν λεφτά».

«Με την γυναίκα μου χάσαμε τρία παιδάκια, τα δύο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το τρίτο στον τρίτο μήνα. Στάθηκα πολύ δίπλα στη γυναίκα μου σε όλο αυτό, έβαλα πίσω τον δικό μου πόνο γιατί συνειδητοποίησα ότι εκείνη είναι που περνάει το μεγάλο ζόρι. Είναι τραγικό να κάνεις δύο γέννες και να μην κρατάς παιδί στα χέρια σου » συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μεγάλωσε μέσα σε μια αρμονική και ευτυχισμένη οικογένεια και ήθελα να πετύχω το ακριβώς αντίθετο. Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που μάλλον δεν θα έπρεπε να γνωριστούν ποτέ και να είναι μαζί. Δεν τους θυμάμαι ποτέ να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Θυμάμαι μόνο καβγάδες πολύ έντονους και φωνές. Εγώ είχα πέσει στο πάτωμα και τους φώναζα να σταματήσουν» εξομολογήθηκε, ακόμα, ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Πηγή

Δείτε επίσης  Xmas dates: 5 ιδέες για ρομαντικά ραντεβού στο κλίμα των γιορτών