Συνοδοί πολυτελείας αποκαλύπτουν την πρώτη τους εμπειρία με πελάτη

fgsfgsg

Συνοδοί κυριών και εργαζόμενοι στη βιομηχανία του σεξ μιλούν ανοιχτά και μοιράζονται ιστορίες από την πρώτη τους επαφή με πελάτη, στο διαδίκτυο.
Υπάρχουν πολλές αντιλήψεις και παρανοήσεις για τη ζωή ενός ατόμου που επιλέγει να ζει από τον αγοραίο έρωτα.
Γι’ αυτό οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία του σεξ και συνοδοί κυριών αποφάσισαν να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες από την πρώτη τους φορά με πελάτη.
Οι ιστορίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα reddit, προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον.

«Ήταν ένας νεαρός άντρας… Αναγνώρισα το συγκρότημα που έπαιζε στο ραδιόφωνο και αυτός έμεινε έκπληκτος, επειδή η μουσική ήταν μεταλ. Είχαμε μια όμορφη συνομιλία και όλα ήταν φυσικά. Μου θύμισε τους παλιούς μου φίλους από το κολέγιο. Ήταν πολύ καλός και μου ζήτησε να του κάνω ένα μασάζ. Δεν ήταν καλό, αλλά εντάξει! Πληρώθηκα για ένα μασάζ».

Κλείσιμο

rocksomesocks 

«Ήμουν συνοδός πριν 20 χρόνια. Δεν θυμάμαι τον πρώτο πελάτη / συνάντησή μου, κανείς από αυτούς δεν είναι αξέχαστος. Ρωτάτε τον πελάτη τι θέλει, κάνετε ένα ντους, κάνετε ο,τι είναι να  κάνετε, σας ευχαριστούν και φεύγετε»

. The_gal_from_99 

«Ο πρώτος μου πελάτης μου ανακοίνωσε ότι ήθελε να βλέπει ένα κορίτσι να αλλάζει μπροστά του, σ’ ένα δοκιμαστήριο. Πήγαμε σ’ ένα εργοστάσιο παλτών, αλλά δεν επέτρεπαν δύο άτομα διαφορετικού φύλου να μπουν στο ίδιο δοκιμαστήριο. Έτσι πήγαμε σ’ ένα χώρο στάθμευσης απέναντι στο δρόμο. Αυτό ήταν».

deadcomefebruary

«Ήταν τόσο μεγάλος… η ανάμνηση αυτή με στοιχειώνει». Fearthedoodoo

«Ξεκίνησε ενώ εργαζόμουν ως οδηγός λεωφορείου σε παραλιακό ξενοδοχείο. Η στολή μας ήταν στενά κοντά σορτσάκια και πολύχρωμα μπλουζάκια. Περνούσα έξω από ένα σπίτι μια νύχτα και ένας τύπος με πήρε και μου πρόσφερε 40 δολάρια. Ήταν εύκολο χρήμα. Μου άρεσε το εύκολο χρήμα». PMme_bad_things

Δείτε επίσης  Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήγα στη Φάρμα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε

«Ήμουν τρομοκρατημένη. Τα χέρια μου ήταν παγωμένα. Αλλά ήταν ευγενικός…Γυρνώντας πίσω στο παρελθόν, ήμουν πραγματικά τυχερή που ήταν ο πρώτος μου πελάτης». PurpleRain123

Κλείσιμο

Πηγή: