Τα διαζύγια του 2021 στην ελληνική showbiz

Τα διαζύγια του 2021 στην ελληνική showbiz

Δεν ήταν λίγα τα διάσημα ζευγάρια στην Ελλάδα που χώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε και επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Διαζύγια μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αλλά και χωρισμοί… εξπρές.

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Η ανακοίνωση αυτή του περασμένου Ιουλίου έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz. Μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής, Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου

Τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ένας ακόμη χωρισμός που προκάλεσε αίσθηση. Εκείνος της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη» ανέφεραν σε δήλωσή τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Δείτε επίσης  Η Cher έκλεψε την παράσταση στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι - Δείτε το video

Μαρίνα Πατούλη – Γιώργος Πατούλης

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

«Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Μαρίνα Πατούλη.

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Βιώσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω», ανέφερε για το διαζύγιο με τον περιφερειάρχη Αττικής.

Στηβ Μιλάτος – Άννα Παπαϊωάννου

Δύο μήνες μετά τον γάμο ήρθε το διαζύγιο για το μοντέλο, Στηβ Μιλάτο και την αγαπημένη του Άννα Παπαϊωάννου. Λίγες εβδομάδες μετά τον πολιτκό τους γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

«Μας επιβεβαίωσε τον χωρισμό. Έχει ήδη σβήσει όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του και πια οδεύουν προς χωρισμό. Δηλαδή, είναι μια τελειωμένη απόφαση. Εγώ τους θυμάμαι που είχαν έρθει εδώ, ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωραία παιδιά. Τέλος πάντων, κάθε εμπόδιο για καλό», έλεγε τον περασμένο Μάρτιο η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εξέλιξη.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

5395 KALPAKI MARINAKIS 19102019

Έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας ένα άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz αποφάσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Χρύσα Καλπάκη οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Δείτε επίσης  Όσκαρ: Οι επτά κορυφαίες πρωτιές στην ιστορία των βραβείων

Πηγή