Τερλέγκας: Επική αντίδραση όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει μπότοξ

Τερλέγκας: Επική αντίδραση όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει μπότοξ

terlegkas2311 682x384 1

Ο Βασίλης Τερλέγκας παραχώρησε συνέντευξη το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Αρτ στο MEGA. Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο για τα παιδικά του χρόνια όσο και το πλήθος αυτογράφων που έχει υπογράψει στην καριέρα του με αποτέλεσμα να βγάλει… γάγγλιο στο χέρι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τερλέγκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν γεννήθηκα έκλαιγα γιατί άκουγα τις φωνές των ανθρώπων που σκότωσαν οι Γερμανοί. Μου είπε η μάνα μου πως το κλάμα μου ήταν γαργαλητό. Πριν γίνω τραγουδιστής δούλευα σε ξενοδοχείο αλλά έσπασα τα πιάτα και με έδιωξαν».

«Δεν έχω νιώσει σταρ, αλλά από τα πολλά αυτόγραφα είχα βγάλει γάγγλιο στο χέρι. Απέχω από τις μεγάλες πίστες γιατί δε με πίστεψε κανένας. Δεν με θέλουν οι συνάδελφοι. Η μεγαλύτερη επιτυχία που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι οι εχθροί μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Όταν, δε, ο Βασίλης Τερλέγκας ρωτήθηκε για… πλαστικές επεμβάσεις, η αντίδραση του ήταν απολαυστική! «Τι να πειράξω; Τι; Άκου αγόρι μου… Νιώθω περισσότερο άντρας από ότι νομίζεις! Εντάξει, άλλοι ας κάνουν… Εγώ δεν το ‘χω».

Πηγή

Δείτε επίσης  Πόσο σημαντικό είναι το «πρώτο» ραντεβού;