Τσακίρογλου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Για μένα θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι

Τσακίρογλου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Για μένα θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι

tsakiroglou62 682x384 1

Για το ρόλο του στη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό» μίλησε ο Νικήτας Τσακίρογλου, ενώ αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όλοι οι ρόλοι είναι πρόκληση, ιδιαίτερα αυτός, γιατί το περιεχόμενο είναι θρησκευτικό. Πήγαμε σε διάφορα μέρη που έζησε για να φέρουμε στο προσκήνιο τις μνήμες αυτού του αγίου. Εγώ υπηρετώ τη θρησκεία μέσα από το χώρο του θεάτρου», είπε αρχικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Για τη σύζυγό του, τη Χρυσούλα Διαβάτη, ο Νικήτας Τσακίρογλου απάντησε: «Είναι μία πιστή γυναίκα, είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος θεωρώ, καλύτερη από εμένα».

Για το κίνημα metoo, ο ηθοποιός είπε: «Την εξουσία πρέπει να την έχεις, αλλά όχι να την εκμεταλλευτείς και να ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Έχω σαν αρχή “μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνουν”».

Όσον αφορά τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νικήτας Τσακίρογλου απάντησε: «Για μένα είναι αγαπητοί συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλλαν εαυτό έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους».

Πηγή

Δείτε επίσης  Ενας παντρεμένος άνδρας στο μυαλό μιας ερωμένης