Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Η χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Η χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα

toniasotiropoulou

Ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια ως παντρεμένο ζευγάρι και οι δυο τους απόλαυσαν μια κυριακάτικη βόλτα στην Αθήνα. Η ηθοποιός ανάρτησε φωτογραφίες από τον περίπατό τους στο κέντρο της πρωτεύουσας στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Χρόνια πολλά και καλά. Να είμαστε όλοι καλά» έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου και ανάρτησε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της και πίσω τους την Ακρόπολη, ενώ από τη βόλτα τους δεν έλειψε και ο ελληνικός καφές.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είχε μιλήσει πρόσφατα για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κάνουν θρησκευτική τελετή. «Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε. Επιλέξαμε την Ύδρα γιατί την αγαπάμε πάρα πολύ. Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό.

Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό».

Πηγή

Δείτε επίσης  Neelam Ahooja: Από τη λογιστική στην πρώτη σειρά της Εβδομάδας Μόδας – Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ιστορία της