3 τρόποι να διατηρήσεις το σεξουαλικό πάθος στη σχέση (ναι, γίνεται)

Στο χέρι σου είναι να διατηρήσεις τη φλόγα στο σεξ

Όσο πιστεύουμε σε στερεότυπα, τόσο πιο πιθανό είναι να τα υιοθετήσουμε. Το πάθος κρατάει λίγες εβδομάδες ή μήνες ή η ρουτίνα έρχεται με το που συζείς με τον σύντροφό σου. Όλα αυτά ισχύουν, μόνο όταν το επιτρέπουμε εμείς. Το πάθος μπορεί να είναι εκεί, αρκεί να μην περιμένουμε ότι θα συμβεί ως δια μαγείας και εμείς δεν χρειάζεται να προσπαθούμε.

Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να επιλέξουμε κάποιον που μάς ταιριάζει πολύ και υπάρχει ένα πάθος ως εκκίνηση. Αν υπάρχει, θα μπορέσουμε και να το κρατήσουμε πιο εύκολα. Και προχωράμε με τα επόμενα απαραίτητα βήματα, που δεν είναι one off. Πρέπει να τα έχετε και οι δύο κατά νου σε καθημερινή βάση.

Αφαιρέστε τα εμπόδια

Τι σημαίνει εμπόδια; Τα πάντα. Από το άγχος που προκαλεί η δουλειά, από ένα σπίτι που δεν είναι καθαρό και δεν σε εμπνέει, από παλιές συναισθηματικές πληγές που επιτρέπεις να καταστρέφουν τη σχέση σου. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα, και αμέσως, αλλά μπορείς να αναγνωρίσεις τα εμπόδια και να φροντίσεις να μην γεμίζουν τοξικότητα τη δική σας σχέση.

Η απόλαυση είναι πάντα προτεραιότητα

Ναι, δουλεύουμε πολύ. Ναι, κουραζόμαστε και το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε σπίτι να κοιμηθούμε. Όχι, δεν γίνεται να κάνουμε κάθε μέρα καυτό σεξ. Μπορούμε όμως να βρίσκουμε λίγο χρόνο για ερωτικό παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει πάντα διείσδυση. Και όταν έχουμε τον χρόνο, θα αφοσιωθούμε περισσότερη ώρα.

Εξελίσσουμε το σεξ που κάνουμε

Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε ότι λειτουργούν διαχρονικά στο σεξ, αλλά ας μην επαναπαυόμαστε κιόλας, γιατί κάποια στιγμή, αυτά που θα λειτουργούν, θα είναι σαν ρουτίνα. Δοκιμάστε μία νέα στάση, ένα sex toy ή αλλαγή τοποθεσία. Δεν χρειάζονται τρομερές αλλαγές για να το απολαύσετε και οι δύο.

Jenny.Gr

Πηγή

Δείτε επίσης  Η Cher έκλεψε την παράσταση στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι - Δείτε το video