5 τρόποι να κόψεις τα μαλλιά σου αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο

5 τρόποι να κόψεις τα μαλλιά σου αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο

kommotirio mallia st

Σ’ έναν τέλειο κόσμο, οποιοδήποτε κούρεμα κι αν δοκιμάζαμε, θα έδειχνε τόσο ωραίο όσο το φανταζόμασταν.

Συχνά, όμως, η πραγματικότητα διαφέρει και ο λόγος οφείλεται στο σχήμα του προσώπου μας. Κι όμως, το σχήμα του προσώπου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κούρεμα μας.

Μάλιστα, το κατάλληλο κούρεμα για το σχήμα του προσώπου σου, μπορεί αναδείξει μοναδικά τα χαρακτηριστικά σου στη στιγμή.

Έτσι λοιπόν, αν κι εσύ αναζητάς ένα ανοιξιάτικο hair refresh, δες παρακάτω τα πέντε καλύτερα κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα.

Μακριά μαλλιά με layers

Το layering στα μαλλιά, ειδικά τα μακριά, είναι από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για τα στρογγυλά πρόσωπα. Το μυστικό είναι ότι τα πολλαπλά επίπεδα αυτού του κουρέματος, κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ.

Μαλλιά μέχρι τον ώμο με μακριά φράτζα

Η μακριά φράτζα σε μαλλιά μέχρι τον ώμο, θα δώσει το ίδιο αποτέλεσμα με παραπάνω, αλλά σε πιο κοντά μαλλιά. Έτσι λοιπόν, δε χρειάζεται να έχεις μακριά μαλλιά για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου. Η μακριά φράτζα θα πλαισιώσει πανέμορφα το πρόσωπο σου, επιμηκύνοντας το. Επίσης, εάν έχεις φυσικά σγουρά ή σπαστά μαλλιά, άφησε τις μπούκλες σου φυσικές για έξτρα όγκο!

Pixie Cut

Ένα πολύ δημοφιλές κούρεμα που είναι ταυτόχρονα super cool αλλά και low-maintenance, το Pixie cutείναι ιδανικό για όσες έχουν στρογγυλό πρόσωπο. Εάν θες να το δοκιμάσεις αλλά διστάζεις επειδή έχεις σγουρά μαλλιά, επίλεξε ένα κούρεμα bob με layers για παρόμοιο αποτέλεσμα.

Shag Cut

Τα Shag cuts πλαισιώνουν πανέμορφα τα στρογγυλά πρόσωπα, κάνοντας τα να μοιάζουν πιο μακριά. Παράλληλα, οι αφέλειες που συχνά συνοδεύουν τα Shag cuts τονίζουν μοναδικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Δείτε επίσης  Ρούλα Κορομηλά: Η ανάρτησή της για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Κλαίω γοερά, αδύναμη να το βοηθήσω»

Αφέλειες

Ό,τι στυλ και να επιλέξεις – πλαϊνές, κεντρικές, πλούσιες ή αραιές – οι αφέλειες ταιριάζουν ιδανικά στα στρογγυλά πρόσωπα. Όχι μόνο τονίζουν τα χαρακτηριστικά σου, αλλά δίνουν απευθείας μια ανεπιτήδευτα κομψή χροιά στην εμφάνιση σου. Δοκίμασε τες και θα μας θυμηθείς!

Διαβάστε ακόμη:

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

3 μυστικά της Generation Z για έναν καλό ύπνο

Πηγή