Η Ryanair ανακοινώνει το μεγαλύτερο πρόγραμμα του Μπέρμιγχαμ

Ryanair 2

Η Ryanair ανακοίνωσε το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μπέρμιγχαμ για το 2023, εκτελώντας 42 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων 7 νέων καλοκαιρινών δρομολογίων όπως η Girona και η Πίζα, καθώς και ακόμη περισσότερες πτήσεις σε 10 δρομολόγια. Η προσθήκη ενός νέου αεροσκάφους Gamechanger, ανεβάζει τον συνολικό στόλο στο Μπέρμιγχαμ σε 6 – επένδυση 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το πρόγραμμα της Ryanair στο Μπέρμιγχαμ για το καλοκαίρι θα προσφέρει:

1 νέο αεροσκάφος Boeing 737-8200 «Gamechanger» – που αντιπροσωπεύει επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων
Επένδυση 600 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέρμιγχαμ
42 διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων 7 νέων καλοκαιρινών δρομολογίων όπως το Billund, η Girona, η Pisa και η Στοκχόλμη
Πάνω από 350 πτήσεις την εβδομάδα
Αυξήθηκαν οι συχνότητες σε 10 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των Μπέργκαμο, Δουβλίνου, Μαδρίτης, Πάλμα, Πόρτο και Βερόνα
Υποστήριξη πάνω από 1.700 θέσεων εργασίας, συμπεριλαμβανομένων 180 άμεσων θέσεων εργασίας

Το καλοκαίρι του ’23 σηματοδοτεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα όλων των εποχών της Ryanair στο Μπέρμιγχαμ με περισσότερες από 350 εβδομαδιαίες πτήσεις που δίνουν στους πολίτες και τους επισκέπτες του Μπέρμιγχαμ την επιλογή ρεκόρ να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές που αξίζουν με σιγουριά στους χαμηλότερους ναύλους.

Ενώ άλλες αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ryanair αναπτύσσεται και ενισχύει τη δέσμευσή της στο Μπέρμιγχαμ προσθέτοντας ένα 6ο αεροσκάφος στον στόλο της , ανεβάζοντας την επένδυσή της στα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Ο στόλος περιλαμβάνει ένα νέο αεροσκάφος Boeing “Gamechanger”, το οποίο μειώνει τις εκπομπές καυσίμων και CO2 κατά 16%, και μειώνει τον θόρυβο κατά 40%, που σημαίνει ότι η Ryanair θα προσφέρει βιώσιμα περισσότερο τουρισμό προς/από την περιοχή, ενώ υποστηρίζει περισσότερες από 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας.

Δείτε επίσης  Ελληνικό Αρκαδίας: Το πολυτελές πέτρινο ξενοδοχείο με άριστη βαθμολογία, spa και εξαιρετική θέα – Από τον Τάσο Δούση

Αν και η Ryanair χαιρετίζει την περικοπή κατά 50% της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ταξίδια εσωτερικού από τις 23 Απριλίου, αυτή η μείωση αγνοεί την ανάγκη αποκατάστασης της διεθνούς συνδεσιμότητας, η οποία είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη της οικονομίας και του τουρισμού του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή: tourismtoday.gr

Δείτε επίσης

Πηγή