Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση μου με τη Σμαράγδα Καρύδη διέρρευσε σχεδόν από λάθος»

atheridis

Για τον γάμο του και τη σχέση που έκανε, χωρίς να πάρει διαζύγιο μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης. 

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα εξηγώ όλα γενικά. Είμαστε οι ίδιοι επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ».

Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, δήλωσε: «Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπώ. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ, το να φερθώ με άσχημα τρόπο σε έναν άνθρωπο που αγαπώ».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cno2gv4c68ip)

Όσο για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη, δήλωσε πως ποτέ δεν τον ενδιέφερε να μιλήσει για αυτή δημόσια. «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος», είπε.

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για εμένα ο σύντροφος και ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή, συγχρωτισμός και πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στο Παρίσι: Βίντεο καταγράφει την ύποπτη για τον φόνο της 12χρονης που βρέθηκε σε βαλίτσα

ΓΓ Συνοριοφυλάκων: 23 χρόνια δεν έχω δει τέτοια απάνθρωπη εικόνα όπως αυτή με τους γυμνούς μετανάστες

Βίντεο: Η στιγμή που Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να καλυφθεί για να γλιτώσει από drone kamikazi στο Κίεβο

Πηγή