Έφτιαξε τα φρύδια της και κατέληξε σαν τον Mr Bean – «Έχω δύο γυμνοσάλιαγκες πάνω από τα μάτια μου»

Μια γυναίκα στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη με την περιποίηση του προσώπου της, αφού πήγε στον αισθητικό για να φτιάξει τα φρύδια της, όμως το αποτέλεσμα την απογοήτευσε πλήρως, γιατί κατέληξε να μοιάζει στον Mr Bean.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η Sarah Donnelly ανέβασε σχετικό βίντεο στο TikTok, το οποίο έγινε viral και ξεπέρασε τις 88.000 προβολές, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

«Προσπάθησα να συμβαδίσω με τις τάσεις που ακολουθούν τα παιδιά, έτσι έκανα πλαστικοποίηση των φρυδιών μου και συνέβη αυτό», είπε χαρακτηριστικά. «Μόλις έκανα περμανάντ των φρυδιών μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω μαζί τους. Φαίνομαι γελοία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

eyebrows1
Η Sarah Donnelly μετά την πλαστικοποίηση των φρυδιών της

Αμέσως λοιπόν, πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν, με την ίδια να αναφέρει πως «έχω δύο γυμνοσάλιαγκες πάνω από τα μάτια μου».

Μάλιστα, αρκετοί τη σύγκριναν με τον Mr Bean, αναφέροντας χιουμοριστικά, πως αντιγράφει τα φρύδια του ρόλου που ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία ο Ρόουαν Άτκινσον.

eyebrows2
Η Sarah Donnelly χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα στα φρύδια της

Παρόλα αυτά, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν στην Sarah Donnelly ότι παρά το αστείο της υπόθεσης, δεν πρέπει να ανησυχεί ή να ταράζεται, αφού το αποτέλεσμα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

«Σε λίγες μέρες θα φαίνονται επικά… Η πλαστικοποίηση χρειάζεται χρόνο. Εμπιστεύσου τη διαδικασία», ανέφερε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: «δώσε μερικές μέρες για να ξεθωριάσει λίγο η απόχρωση και μετά εγγυώμαι ότι θα λατρέψεις το αποτέλεσμα».

Πηγή

Δείτε επίσης  Αϊτή: Ένοπλοι απήγαγαν 38 ανθρώπους που ταξίδευαν - Τι ζητάει ο αρχηγός των απαγωγέων σε βίντεο που ανέβασε