Ιωάννα Τούνη: «Έχω διασυρθεί – Νιώθω απογοήτευση» – Τι λέει 35χρονος που κατονόμασε ότι διέρρευσε το ροζ βίντεό της

Ιωάννα Τούνη: «Έχω διασυρθεί – Νιώθω απογοήτευση» – Τι λέει 35χρονος που κατονόμασε ότι διέρρευσε το ροζ βίντεό της

Την απογοήτευση και τη λύπη του που το όνομά του διασύρεται σχετικά με τη διαρροή του revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνης εξέφρασε ο 35χρονος Μάκης Κατμετζόγλου, τον οποίο η influencer έχει κατονομάσει ως υπαίτιο.

«Τις τελευταίες ημέρες βλέπω το όνομά μου και το πρόσωπό μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διαφόρων ανθρώπων που δε με ξέρουν και δε γνωρίζω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν κι αυτοί που με κατηγορούν» δηλώνει στο Πρωινό ο 35χρονος.

«Νιώθω απογοήτευση και απέραντη λύπη. Εγώ όμως δε φοβάμαι, θα δώσω τον αγώνα μου νομικά όπως το επέλεξα από την αρχή και έχω πίστη στη δικαιοσύνη η οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποδοθεί όσο κι αν αργεί. Είμαι συνάμα τυχερός που έχω τη στήριξη και την αγάπη της οικογένειάς μου και πολλών άλλων ανθρώπων καθώς η αληθινή ζωή είναι έξω από το Instagram» καταλήγει.

Ο Μάκης Κατμετζόγλου αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή πως διέρρευσε αυτός το βίντεο ενώ αποκάλυψε πως έχει προχωρήσει και αυτός σε μήνυση για τη δημοσιοποίηση του video αλλά και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε μεταξύ άλλων: «To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ιντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Δείτε επίσης  Κρατήστε «ζωντανό το σεξ και μετά το καλοκαίρι

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

Παράλληλα o Μάκης Κατμετζόγλου αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η ανάρτηση του Κετμετζόγλου

Πηγή