Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έδιωξαν από μια δουλειά – Λες και ήταν αρρώστια

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έδιωξαν από μια δουλειά – Λες και ήταν αρρώστια

konstantia

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντία Χριστοφορίδου και μίλησε με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να φύγουν από την Αθήνα αλλά και για τη δουλειά που έχασε λόγω της εγκυμοσύνης της.

«Έχουν αλλάξει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια, μεγάλωσαν τα παιδιά μου, η Αγγελικούλα και η Δέσποινα. Ο γάμος έγινε λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης. Με τον άντρα μου τον Θοδωρή ταιριάζουμε σε αυτά, κρατάμε χαμηλό προφίλ. Ούτε χρόνο ήμασταν μαζί όταν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Ακόμη κάνουμε αστεία για τις βέρες. Ε εντάξει δεν ήθελα και εγώ, δεν θα την φορούσα. Είναι τυπικά αυτά, δεν μου αρέσουν» εξομολογήθηκε αρχικά η Κωνσταντία Χριστοφορίδου και πρόσθεσε: «Αν μου έλεγε να πάμε σε εκκλησία, δεν θα ταιριάζαμε. Στους συγγενείς μου είπα ότι έχω ντυθεί νύφη στα σήριαλ. Ό,τι κάνω είναι για τα παιδιά, φωτογραφίες κλπ. Ό,τι είναι ταμπέλα είναι επιβεβλημένη χαρά».

Η επιστροφή στην Κατερίνη

«Στην δεύτερη εγκυμοσύνη γυρίσαμε στην Κατερίνη. Είχα ανάγκη την μαμά μου… Ήρθε η κρίση, ζοριστήκαμε. Σε εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να ακούω για δουλειά. Αφού γέννησα κάναμε κάποιες παραστάσεις. Ο σύζυγός μου γράφει και σκηνοθετεί αλλά αυτή την περίοδο ασχολείται με κάτι άλλο. Βάλαμε όλα τα πράγματα σε κούτες και φύγαμε από την Αθήνα. Αν θα πρέπει για κάποιον λόγο να βρεθώ κάπου, θα το κάνω. Φύγαμε για δυόμιση χρόνια. Το χρειαζόμουν εκείνη την εποχή. Είχα ανάγκη να γυρίσω. Θα μπορούσαν να με είχαν ξεχάσει. Δεν το έχω το να κρατάω επαφές…» εξομολογήθηκε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου. 

Δείτε επίσης  Οι 4 συμφωνίες που κάνει ένα ζευγάρι με πραγματικά ισχυρή σχέση

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έδιωξαν από μια δουλειά»

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έδιωξαν από μια δουλειά. Μου είχε στοιχίσει πάρα πολύ, το πήρα βαριά. Ήταν ένας ρόλος γραμμένος πάνω μου, πρωταγωνιστικός. Δεν μπορούσα να πω από την πρώτη μέρα ότι ήμουν έγκυος. Ήταν όλα στην αρχή, πριν παντρευτώ. Οπότε όταν το είπα, σταμάτησαν τα γυρίσματα, έγινε πανικός. Λες και η εγκυμοσύνη ήταν αρρώστια. Με φόρτισε αυτό» αποκάλυψε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου. 

Πηγή