Λαζόπουλος: Οι κρίσεις πανικού που έγιναν έμπνευση για τους Δέκα Μικρούς Μήτσους

Λαζόπουλος: Οι κρίσεις πανικού που έγιναν έμπνευση για τους Δέκα Μικρούς Μήτσους

lazopoulos

Για τον κορονοϊό, τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και τις απειλές που έχει δεχτεί μίλησε στο Mega Καλημέρα ο Λάκης Λαζόπουλος. «Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και σε μια σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά θα είναι κολαούζος της προηγούμενης» ανέφερε.

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, εξηγώντας ότι θα την σατίριζε αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση. «Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι «λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει».

Μιλώντας για τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τόνισε ότι «το σύστημα τους έχει οδηγήσει προς την έξοδο, το θέμα με τον Στάθη τους έχει κάνει κακό». «Το θέμα με τους “Ράδιο Αρβύλα” είναι ψυχολογικό. Έτσι όπως τους βλέπω δεν νομίζω θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν» πρόσθεσε.

Πώς εμπνεύστηκε τους Δέκα Μικρούς Μήτσους

Ο κ. Λαζόπουλος μίλησε για τη Μιμή Ντενίση και τις επιθέσεις που ο ίδιος έχει δεχτεί. «Η μαμά μου μού έλεγε να μην πίνω ποτέ δηλητήρια. Δεν έπεσε λάσπη πάνω μου θεωρώ. Δίπλα μου, πίσω, μπρος μου μπορεί, γιατί ξέρω ποιος είμαι εγώ» σημείωσε για τις επιθέσεις που δέχθηκε κατά καιρούς. «Δεν απαντούσα ποτέ στη στιγμή, άφηνα τον χρόνο να λειτουργήσει. Δεν βιάστηκα να απαντήσω με το κότερο, ήρθε το βιβλίο και απαντήθηκε» ανέφερε.

Για τις εμμονές της σάτιρας, εξήγησε πως η εμμονή είναι μέρος της σάτιρας και πως ο ίδιος έχει υπάρξει εμμονικός. «Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει;» πρόσθεσε για το πρόσωπο που βρίσκεται συχνά στο… στόχαστρό του.

Δείτε επίσης  H Naomi Campbell τώρα και δασκάλα – Ανακοίνωσε το δικό της MasterClass μοντέλων - Δείτε video

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» τους εμπνεύστηκε κάπως αναγκαστικά, έπειτα από εντολή ενός γιατρού για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Ανέβαινε η πίεσή μου, πάθαινα κρίσεις πανικού και πήγα σε ένα γιατρό στον Ερυθρό Σταυρό. Εκείνος μου είπε να κατεβάσω την παράσταση, γιατί όποτε κατέβαινα τα σκαλιά ανέβαινε η πίεση. Μου είπε να κάνω τηλεόραση. Στο δρόμο σκεφτόμουν ότι μπορώ να κάνω περισσότερους ρόλους, ίσως 2 ή 3. Όταν μπήκα σπίτι, η Τασούλα διάβαζε τους “Δέκα μικρούς νέγρους” της Αγκάθα Κρίστι. Είπα, δέκα μικροί… Το “Μήτσοι” ήρθε από το όνομα του πατέρα μου και έτσι ξεκίνησε» είπε.

«Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο»

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στις απειλές που έχει δεχθεί. «Έχω δεχθεί απειλές, ακόμα και για τη ζωή μου. Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο» τόνισε και συμπλήρωσε πως «και να μην θέλεις να φοβηθείς, έχουν τον τρόπο να σε φοβήσουν».

Τέλος, μίλησε και για τη γυναίκα του, την Τασούλα, η οποία τον στήριζε, πάντα με κριτική. «Ήταν πολύ σκληρή κριτικός απέναντί μου. Η Τασούλα ήταν πιο δυνατή από εμένα. Μετά το θάνατό της ένιωθα να αλλάζω, μου αρέσει να είμαι πιο μόνος μου» κατέληξε.

Πηγή