Μαίρη Συνατσάκη σε Κούγια: Είμαι μη φυσιολογική και επαγγελματίας ομοφυλόφιλη

Μαίρη Συνατσάκη σε Κούγια: Είμαι μη φυσιολογική και επαγγελματίας ομοφυλόφιλη

Δεν είχε ιδέα ο Αλέξης Κούγιας ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη όταν ρωτήθηκε σχετικά έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. «Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, με τη δημοσιογράφο που του έθεσε την αρχική ερώτηση να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.

«Πού έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.

Η απάντηση της στην απορία του Αλέξη Κούγια για το ποια είναι

kougias sinatsaki

Η Μαίρη Συνατσάκη η οποία παρακολουθεί τις ειδήσεις και την επικαιρότητα, έμαθε πως ο Αλέξης Κούγιας δεν γνωρίζει ποια είναι και θέλησε να του απαντήσει μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Αφού δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια με την ερώτηση «Ποια είμαι;» και αναδημοσίευσε το βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό» στο οποίο ο Αλέξης Κούγιας αναρωτιέται για την ταυτότητα της Μαίρης Συνατσάκη, η παρουσιάστρια έδωσε την απάντηση της στην συνοδευτική λεζάντα.

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή

Δείτε επίσης  Déjà Vu-ing: Η τάση στο dating που σου θυμίζει κάθε σχέση που έχεις κάνει