Τζώνυ Θεοδωρίδης: Θέλω να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία στην υπόθεση Λιγνάδη

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Θέλω να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία στην υπόθεση Λιγνάδη

theodoridis0213 682x384 1

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη, το πρωί της Κυριακής, στο πλατό του OPEN Weekend. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός πήρε θέλησε για το κίνημα metoo, τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

Ειδικότερα, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης επισήμανε πως «δεν μου αρέσει να παρακολουθώ την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία που γίνεται. Μπορώ να πω ότι με μεγάλη μου λύπη βλέπω όλη αυτή την κατάσταση και δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Είναι το κομμάτι που έχει ξυπνήσει ξαφνικά, ή το βλέπουμε εμείς ξαφνικά, της βίας».

«Το κομμάτι της βίας, του εκβιασμού, του εκφοβισμού, του «εγώ είμαι και στην περίπτωση που δεν έρθεις μαζί μου δεν θα κάνεις καριέρα». Όλο αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ γιατί από τη μία πλευρά, αν ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου θα έτρωγε ξύλο ενώ από την άλλη θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Δεν με ενδιαφέρει είτε είναι πολιτικός είτε είναι ηθοποιός. Όλοι είναι άνθρωποι και πρέπει τιμωρούνται».

«Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι φίλος μου. Τώρα, αν μου τύχαινε, δεν νομίζω ότι θα ήταν πια φίλος μου. Ακόμη και να το ήξερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μιλούσα ή να έπιανα τον ίδιο να του πω να κάτσει φρόνιμα» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Πηγή

Δείτε επίσης  Χιου Χέφνερ: Οι περίεργοι κανόνες που έπρεπε να ακολουθούν τα «κουνελάκια» του Playboy