Σίσσυ Χρηστίδου: Βλακείες όλα αυτά που ακούω, δεν πήρα καμία οδηγία για τη συνέντευξη με τον Ρουβά

Σίσσυ Χρηστίδου: Βλακείες όλα αυτά που ακούω, δεν πήρα καμία οδηγία για τη συνέντευξη με τον Ρουβά

xristidou192 682x384 1

Για τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αναφορικά με όσα είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τοποθετήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Επειδή μέσα στην εβδομάδα ακούστηκαν υπονοούμενα και ξεκάθαρα άφησαν να εννοηθούν κάποιοι στις τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στη δική μας εκπομπή, ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν στημένο, σκηνοθετημένο, κανονισμένο σε σχέση με τη δίκη. Σε σχέση με τη συνέντευξη ακούω την κριτική. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν σας άρεσε ο τρόπος που έκανα τη συνέντευξη, παρόλο που εγώ ένιωσα ότι έκανα πολύ καλά τη δουλειά μου, το ομολογώ. Θεώρησα ότι αυτό που οφείλω να κάνω είναι την ερώτηση που κανείς δεν του έχει κάνει εδώ και έναν χρόνο. Νομίζω ότι αυτό ήταν το σωστό», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

«Ήρθαμε σε επαφή με την ομάδα του Σάκη Ρουβά σχετικά με την επερχόμενη συναυλία του. Ο Σάκης εκείνη την εβδομάδα είχε δώσει άλλες δύο συνεντεύξεις, τη μία στην Ναταλία Γερμανού μέσω Skype και άλλη μία που πήγε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Ήταν λοιπόν να φιλοξενηθεί στην εκπομπή μας και λέγαμε έχει ήδη εμφανιστεί δυο φορές ο Σάκης, τι άλλο να πούμε; Πού να ξέραμε ότι θα βρίσκαμε! Δέχτηκε με μεγάλη χαρά να έρθει στο πλατό. Και εμείς χαρήκαμε γιατί γνωρίζουμε ότι δεν εμφανίζεται πολύ συχνά στο πλατό».

«Πριν τη συνέντευξη κάναμε μια μικρή συζήτηση, τύπου να πούμε λεπτομέρειες για τη συναυλία. Από εκεί και πέρα δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω, πώς να το ρωτήσω και πως θα καθοδηγήσω. Εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτή την ερώτηση γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι κανείς δεν τον ρωτάει, ρώτησα, απάντησε ο άνθρωπος εκτενώς με τον τρόπο που απάντησε και μπορεί ο καθένας να κρίνει και να αξιολογήσει την απάντηση που έδωσε», πρόσθεσε επίσης η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης  Η pop-up μπουτίκ του Tiffany στο Παρίσι και η ροτόντα στο χρώμα του ζαφειριού

Κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Απλά για να μην υπονοείται ότι υπάρχει ένα σύστημα ότι μεθοδευμένα ήρθε μετά την διακοπή της δίκης του Λιγνάδη και όλες αυτές τις βλακείες που ακούω. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω, αυτή ήταν η ροή. Δέχτηκε ο άνθρωπος να έρθει και δεν μου τέθηκε κανένας περιορισμός σε αυτά που ήθελα να ρωτήσω».

Πηγή