Ταξιδεύοντας με την «Πρόληψη»: Το Metropolitan στη Βόρεια Εύβοια για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους

Ταξιδεύοντας με την «Πρόληψη»: Το Metropolitan στη Βόρεια Εύβοια για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους

image 11

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το Αγροτικό Ιατρείο στις Ροβιές και το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 για τα εξεταστεί από τους ιατρούς των Θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital και Μetropolitan General του HHG. Η ομάδα ιατρών αποτελούταν από τους ιατρούς του Metropolitan Hospital κ.κ. Διαμαντή Θωμά Χειρουργό, Ευάγγελο Νικολόπουλο Αγγειοχειρουργό, Γεώργιο Ροντογιάννη Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Βασίλειο Τρίγκα Χειρουργό Μαστού,  και από το Metropolitan General τον κ. Κωνσταντίνο Κοντό, Καρδιολόγο.

Σε μια περιοχή που έζησε πολύ δυσάρεστες στιγμές το καλοκαίρι, οι ιατρικές ανάγκες των κατοίκων ήταν αυξημένες και η τοπική κοινωνία αγκάλιασε την αποστολή του Metropolitan. Οι ιατροί πραγματοποίησαν ορθοπαιδικό, μαστολογικό, καρδιολογικό και αγγειολογικό έλεγχο με τρίπλεξ αγγείων, σε πάνω από 100 άτομα ευαισθητοποιώντας τους παράλληλα σε θέματα πρόληψης και απαντώντας σε όλες τους τις απορίες. 

Το Metropolitan ξεκίνησε πέντε χρόνια πριν το πρόγραμμα «Πρόληψη» με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων απομακρυσμένων από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχών. Μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί πολλά μέρη της Ελλάδας μεταξύ των οποίων η Ορεινή Κορινθία, η Φθιώτιδα, η ορεινή Αρκαδία, η Τζια, η Σκύρος κ.ά. εξετάζοντας αφιλοκερδώς εκατοντάδες κατοίκους που έχουν δύσκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες. 
Γιατί η υγεία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους!
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

Δείτε επίσης  Κορωνοϊός: Μέχρι πότε θα εμβολιαζόμαστε; Πόσες αναμνηστικές δόσεις θα χρειαστούμε;