Χαρείτε τις γιορτές στην ασφάλεια του σπιτιού σας

Χαρείτε τις γιορτές στην ασφάλεια του σπιτιού σας

211123124921 fullhomedecember

Ακόμα μια χρονιά μας βρίσκει στη δίνη του κορωνοϊού, ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για να απολαύσουμε περισσότερο τη θαλπωρή του σπιτιού μας μαζί με την οικογένειά μας. Κάθε εορταστική περίοδος είναι άλλωστε μια αφορμή για να σμίξουμε με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα στο πιο χαρούμενο και λαμπερό περιβάλλον, αυτό του σπιτιού μας, αφήνοντας πίσω από την εξώπορτα όλα όσα μας φοβίζουν ή μας στεναχωρούν. Όσο όμως εμείς φροντίζουμε για αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, στολίζοντας το σπίτι και κάνοντας εορταστικά πλάνα, μπορεί να μην προβλέψουμε κάποια απρόοπτο που μπορεί να προκύψει όπως λόγου χάρη μια ζημιά στο σπίτι ή ακόμη και μια απόπειρα παραβίασης της οικίας μας. Για όλα αυτά και άλλα πολλά απρόοπτα, έχουμε την Εθνική Ασφαλιστική, η οποία φροντίζει για την ασφάλειά του σπιτιού μας, προσφέροντας ευελιξία, καινοτοµία, νέες καλύψεις και γρήγορες αποζηµιώσεις με τη σειρά προγραµµάτων ασφάλισης κατοικίας Full [Home]. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Full [Home], προσφέρει ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας και παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική βελτιώνει τις ήδη παρεχόμενες καλύψεις, με αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ σύμφωνα με τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, παρέχει στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα επιλογής πακέτου, με ή χωρίς ποσό απαλλαγής καθώς και την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Αναλυτικότερα, οι παρεχόμενες καλύψεις αφορούν «συχνούς» κινδύνους της κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για τα κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, κάλυψη αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή σε ενοικιαστή, από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, με αυξημένα όρια κάλυψης.

Δείτε επίσης  Η Αθηναΐς Νέγκα εναντίον Σερβετάλη και Λαζόπουλου: «Θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;»

Eπίσης, το πρόγραμμα Full [Home] προσφέρει επιπλέον κάλυψη για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για ληστεία πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές αρχιτεκτόνων και μηχανικών και για έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών καθώς και για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων, διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στα Υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς: +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή