Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά, είπε “εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω”»

kavatzikis7

Ο Άρης Καβατζίκης έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν για να περιγράψει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν υπέστη bullying ως μαθητής Λυκείου.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Άρης Καβατζίκης προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για τα δικά του σχολικά χρόνια στον «αέρα» του «Πάμε Δανάη». Περιέγραψε ένα περιστατικό βίας με θύμα τον ίδιο, λέγοντας:

«Θυμήθηκα μία ιστορία που μου συνέβη στην Α’ Λυκείου στο 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είχα έρθει τότε από τη Ρόδο, είχε πάρει μετάθεση ο μπαμπάς μου. Εκεί υπήρχαν διάφοροι μάγκες, τότε τους λέγαμε ροκαμπηλάδες, με τα τσουλούφια και τα δερμάτινα μπουφάν».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-copie882on35)

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ένας κύριος, ο οποίος στα διαλείμματα στα καλά καθούμενα, επειδή είχα έρθει από άλλο σχολείο και δεν ήμουν αυτό που λέμε ο μάγκας του σχολείου, με είχε κλωτσήσει επανειλημμένα. Μιλάω για κλωτσιά κανονική, βία. Και σε εκδρομή του σχολείου ακόμα».

«Είχαμε πάει τότε στον λυκειάρχη, ο οποίος το μόνο που του είπε ήταν: θα ‘θελα να σε παρακαλέσω να μην τον ξαναενοχλήσεις. Αυτό έκανε μόνο. Κι ο κύριος εκείνος είπε μπροστά στον λυκειάρχη: εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω. Καμία αποβολή, καμία επίπληξη» συμπλήρωσε και τέλος τόνισε ότι: «Προσοχή στους μάγκες. Οι πολλοί μάγκες δεν είναι μάγκες, είναι άνανδροι» είπε τέλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τα Ρίχτερ στην Εύβοια: Πάνω από 100 μετασεισμοί – «Αχαρτογράφητη» η περιοχή

Απολύθηκαν από την Κιβωτό ο Ιρακινός, ο «Πασχάλης» και τρεις ακόμη στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου

Αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο «Ελ.Βενιζέλος» λόγω της κακοκαιρίας Άριελ (βίντεο)

Πηγή