Ένα μαγιό μπορεί να είναι επίσης τοπ, κορμάκι ή μέρος του layering

shutterstock bikini

Για να αξιοποιήσουμε τις fashion επενδύσεις μας εξερευνούμε όλες τις πιθανές λειτουργίες ενός κομματιού

Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί σε τέτοιου είδους twists, ένα μαγιό είναι απλώς ένα μαγιό. Αλλά για όσους αγαπούν να πειραματίζονται, ένα μαγιό μπορεί επίσης να είναι τοπ, κορμάκι ή ένα κομμάτι από το συνολικό layering.

Χρόνια τώρα οι άνθρωποι της μόδας έχουν δοκιμάσει με πολλούς τρόπους ένα μπικίνι. Κάθε ένας από αυτούς είναι με έναν τρόπο ταυτόχρονα ενδιαφέρων και εκπληκτικά πρακτικός – φεύγεις από την παραλία και είσαι ήδη ντυμένος για δείπνο.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τρεις σίγουρους τρόπους για να προσαρμόσεις το μαγιό σου σε ένα καθημερινό outfit.

Bikini Top + Φούστα + Ζώνη

Halter-Neck One Piece + Wide Leg Παντελόνι + Καπέλο

Οι σχεδιαστές αποκαλούν crop top σχεδόν τα πάντα αυτή την εποχή, οπότε γιατί να μην σκεφτούμε κι ένα μπικίνι ως ένα τέτοιο; Για να εξουδετερώσεις την αποκαλυπτική εικόνα επίλεξε μία μακριά φούστα από καλοκαιρινό υλικό όπως λινό ή ελαφρύ μετάξι.

Αν δεν είσαι έτοιμη να φορέσεις τα πάντα με μπικίνι, χρησιμοποίησέ το ως μέρος του layering κάτω από ένα denim πουκάμισο για παράδειγμα –ή μαζί με ένα χρυσό τοπ όπως το μοντέλο Destiny Joseph. Χειρίσου τη λάμψη του επάνω μέρους με ένα παντελόνι σε πιο ουδέτερη απόχρωση ίσως και με πιο φαρδιά σιλουέτα.

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα κορμάκι και ένα halter neck ολόσωμο μαγιό περιορίζεται μόνο στο ύφασμα, αλλά ποιος πραγματικά θα προσέξει τη διαφορά εκτός από σένα; Δοκίμασέ το με ένα φαρδύ παντελόνι. Πρόσθεσε ένα καπέλο με φαρδύ γείσο για να τονίσεις την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και είσαι έτοιμη να πας όπου θες. 

Δείτε επίσης  Mad Clip: «Τα λεφτά φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο», λέει ο παππούς του τράπερ

Πηγή