Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πέθαναν» τον παρουσιαστή – «Πάω να με εξετάσουν οι γιατροί»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πέθαναν» τον παρουσιαστή – «Πάω να με εξετάσουν οι γιατροί»

mikroutsikos

Αναταραχή δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/02) με μια ανάρτηση στο facebook η οποία ανέφερε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε. To συγκεκριμένο fake news είδε εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, και ο πατέρας της. Το πρωί της Τρίτης (01/03) η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές ενώ εξήγησε και πώς της το είπε ο πατέρας της.

«Θέλω να σας πω κάτι… Κυκλοφόρησε χθες μια ανάρτηση στο facebook η οποία ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε. Με πήρε τηλέφωνο ο μπαμπάς μου και με ρώτησε που είμαι κι αν κάθομαι. Και μου λέει “είσαι καλά; Θέλω να σου πω κάτι. Με τον Ανδρέα έχεις μιλήσει;”. Του λέω “έλα μωρέ μπαμπά, το έχω δει”. Μου το πήγαινε λάου λάου…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πάω να με εξετάσουν οι γιατροί

Με χιούμορ αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο μακάβριο fake news. «Γράψαν ότι πέθανα; Μισό λεπτό, πάω να με εξετάσουν οι γιατροί!» είπε ο παρουσιαστής και έδωσε την εξήγηση για τον «θάνατό» του: «Είναι κάποιος που με εκτιμάει γιατί μου λέει καλό Παράδεισο. Τρεις ζωές τις έχω κάνει, μου φάγανε και μία τέταρτη. Άλλη μία φορά το έχω πάρει χαμπάρι. Ξέρω γιατί! Μιλάγαμε με τον Παππά, τον είπε τοξικό, τον δάγκωσε ο Παππάς, πάει ο Αντρέας!».

Πηγή

Δείτε επίσης  5 σημάδια που δείχνουν ότι το passive-aggressive άτομο είσαι εσύ