Αποφάγια, λεφτά, ρούχα: TikToker εργαζόμενη σε σινεμά αποκαλύπτει τι αφήνουμε πίσω μετά από μια ταινία

Αποφάγια, λεφτά, ρούχα: TikToker εργαζόμενη σε σινεμά αποκαλύπτει τι αφήνουμε πίσω μετά από μια ταινία

cinema

Μία χρήστης του TikTok που εργάζεται σε σινεμά χρησιμοποιεί το δημοφιλές social media για να μοιραστεί με τους φίλους της τι αφήνουν πίσω οι θεατές του σινεμά μετά τις προβολές ταινιών. Και φυσικά το βίντεο γίνεται viral με σχεδόν 7 εκατομμύρια views.

H εργαζόμενη, η οποία ακούει στο όνομα Simply Rachael στην πλατφόρμα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τίτλο «Πράγματα που βρίσκω κατά την καθαριότητα της αίθουσας». Το βίντεο δείχνει τη Rachael να καθαρίζει μετά από μια προβολή της μουσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Sing 2».

Η TikToker βρήκε τόσα σκουπίδια στην αίθουσα ώστε εκείνη και άλλοι 2 συνάδελφοί της γέμισαν έξι μεγάλες σακούλες σκουπιδιών των 220 λίτρων.

Τι αφήνουν πίσω οι θεατές

Μεταξύ των αντικειμένων που βρέθηκαν στον κινηματογράφο ήταν (χυμένο παντού) ποπ κορν, ένα μαύρο καπέλο, χαρτονομίσματα, ένα ζευγάρι AirPods, ηλιόσποροι, άδεια δοχεία, ποτήρια αναψυκτικών και σκισμένες χαρτοπετσέτες.

«Έπρεπε να βγάλουμε τη μεγάλη σκούπα», είπε η Ρέιτσελ καθώς σκούπιζε τους σωρούς από βουτυρωμένα ποπ κορν στο πάτωμα.

Σε άλλο σημείο του βίντεο εξήγησε ότι το θέατρο έκοψε 194 εισιτήρια για την προβολή. Χρειάστηκε η ίδια και δύο άλλοι εργαζόμενοι 45 λεπτά για να σουλουπώσουν την αίθουσα το θέατρο. «Και δεν το καθαρίσαμε σωστά», πρόσθεσε η Rachael. «Απλά έπρεπε να φύγουμε όταν ξεκίνησε η επόμενη ταινία».

Οι θεατές ακολούθησαν τα σχόλια για να εκφράσουν την απόλυτη αποστροφή τους για τα σκουπίδια.

«Καταλαβαίνω λίγο [χυμένο] ποπ κορν αλλά να φτύνεις στο δάπεδο τους ηλιόσπορους;» αναρωτήθηκε ένας.

Ένας άλλος είπε: «Ποιος έχει τόσο πολύ ποπ κορν που του περίσσεψε; Τελειώνω το δικό μου πριν καν τελειώσουν τα τρέιλερ».

Δείτε επίσης  «CAPSTONE»: Με ένα σκάφος σαν... φούρνο μικροκυμάτων ξεκινά στις 12 Ιουνίου η αποστολή της NASA στη Σελήνη- Δείτε βίντεο

Πηγή