Βρες το δώρο που θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα από τις δεκάδες προσφορές της HUAWEI

Βρες το δώρο που θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα από τις δεκάδες προσφορές της HUAWEI

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσετε εσάς και τους αγαπημένους σας είναι να κάνετε άνετη την καθημερινότητα όλων. Τα πιο σύγχρονα gadget, που προσφέρουν άνεση και τεχνολογική υπεροχή, τα βρίσκετε στη HUAWEI! Γι’ αυτό τον λόγο, η εταιρεία έχει δημιουργήσει τις καλύτερες προσφορές για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ημέρα του έρωτα με ένα δώρο τεχνολογίας. 

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να χαρίσετε ένα ζευγάρι ακουστικών  HUAWEI FreeBuds Lipstick και να λάβετε επιπλέον δώρο το HUAWEI Watch Fit. Αυτό το ζευγάρι ακουστικών έχει τον πιο κομψό σχεδιασμό, την πιο εκλεπτυσμένη θήκη που θυμίζει κραγιόν κι έναν συνδυασμό κόκκινου και μαύρου που απογειώνει την αισθητική του. Εάν στα εξωτερικά χαρακτηριστικά προσθέσουμε και τα τεχνικά, όπως είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο ποιοτικός ήχος, ο εργονομικός σχεδιασμός και η εύκολη διασύνδεση μεταξύ των συσκευών, τότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι τα HUAWEI FreeBuds Lipstick συνδυάζουν αρμονικά τις υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις με την αψεγάδιαστη σχεδίαση. Όλα τα παραπάνω συμπληρώνει τέλεια το δώρο HUAWEI WATCH Fit, ένα smartwatch με… τα όλα του για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά και για όσες θα ‘ρθούν! 

Εάν, πάλι, βρίσκεστε σε αναζήτηση του νέου σας tablet, το HUAWEI MatePad11 είναι η πιο ιδανική λύση από άποψη οργάνωσης (δεν έχετε δει ξανά τόσο οργανωμένη επιφάνεια εργασίας), γραφικών (μπορεί, προς στιγμήν, να σας αφήσουν άφωνους), αλληλεπίδρασης μεταξύ συσκευών και  απόκρισης. Στη λογική των ασυναγώνιστων προσφορών της HUAWEI, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, μαζί με το Matepad 11, θα δίνεται δώρο το Smart Magnetic Keyboard!

Δείτε επίσης  Σημαντική γενετική μετάλλαξη έκανε τους προγόνους μας πιο έξυπνους από τους Νεάντερταλ
Valentines Wearables Lipstick offer Landscpae Vertical versions 01

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε καλά ότι τα παραπάνω είναι ορισμένα μόνο από τα προϊόντα της HUAWEI που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα (και το ίδιο θα κάνουν και σε όποιον τα δωρίσετε) και τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για να ανακαλύψετε όλες τις προσφορές, περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό HUAWEI Store θα βρείτε δώρα για εκείνη, αλλά και για εκείνον! Με την  εγγραφή σας στο newsletter, θα κερδίσετε δωροεπιταγή της τάξεως των 20 ευρώ για την επόμενη αγορά σας, καθώς επίσης και αποστολή χωρίς χρέωση των μεταφορικών και τη δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις.

Είτε έχετε σύντροφο είτε όχι, είτε απολαμβάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε απλά το διασκεδάζετε,, με αυτά τα HUAWEI προϊόντα και με αυτές τις HUAWEI προσφορές είναι η σωστή στιγμή να κακομάθετε εσάς και όσους αγαπάτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Πηγή