«Βόμβες» από το Twitter: Θα εξαναγκάσουμε τον Μασκ να προχωρήσει στην συμφωνία εξαγοράς

«Βόμβες» από το Twitter: Θα εξαναγκάσουμε τον Μασκ να προχωρήσει στην συμφωνία εξαγοράς

elon musk twitter ap

Ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να «ολοκληρώσει τη συναλλαγή» με τον δισεκατομμυριούχο ο οποίος δηλώνει έτοιμος να “τινάξει την συμφωνία στον αέρα”, κατηγορώντας τη διοίκηση του Twitter ότι δεν του δίνει πληροφορίες σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς στην πλατφόρμα.

Το Twitter προειδοποιήσε ότι θα εξαναγκάσει τον Έλον Μασκ να προχωρήσει στην εξαγορά του στην τιμή των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως και είχε συμφωνηθεί εξ αρχής, αφού ο ίδιος απείλησε τώρα να αποχωρήσει από τη συμφωνία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, Ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να «ολοκληρώσει τη συναλλαγή» με τον δισεκατομμυριούχο ο οποίος δηλώνει έτοιμος να “τινάξει την συμφωνία στον αέρα”, κατηγορώντας τη διοίκηση του Twitter ότι δεν του δίνει πληροφορίες σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς στην πλατφόρμα.

Από την πλευρά του το Twitter δήλωσε ότι έχει μοιραστεί πληροφορίες με τον Μασκ και θα συνεχίσει να το κάνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ντιλ, με βάση τους όρους της συμφωνίας συγχώνευσης.

Τον Μάιο, ο Μασκ δήλωσε ότι η συμφωνία για την εξαγορά του Twitter «είχε παγώσει προσωρινά», επισημαίνοντας ότι ήταν αναγκαίο να εξεταστεί προσεκτικά ο ισχυρισμός της εταιρείας ότι οι ψεύτικοι και spam λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των ημερήσιων ενεργών χρηστών.

«Ο Μασκ επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων που προκύπτουν από αυτό, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του να μην ολοκληρώσει τη συναλλαγή και του δικαιώματός του να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης» έγραψε ο δικηγόρος του σήμερα, Δευτέρα.

Τον περασμένο μήνα έγραψε στο Twitter ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά της πλατφόρμας, ύψους 44 δισ. δολαρίων, μέχρι να λάβει τα δεδομένα που ζητά.

Δείτε επίσης  Το τηλεσκόπιο Hubble «έπιασε» ζεύγος γαλαξιών - Εκπληκτική φωτογραφία

Ο Μασκ έχει επίσης ανακοινώσει ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα υλοποιηθεί, αν δεν υπάρξει εγγύηση ότι οι πλαστοί λογαριασμοί είναι λιγότεροι από το 5% όλων των λογαριασμών της πλατφόρμας. Είχε γράψει στο Twitter ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της πλατφόρμας αρνήθηκε να του δώσει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

«Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε.

Πηγή