Γιάννης Βασιλείου για Γιώργο Αλκαίο: Η σχέση μου με τον γιο μου είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου

Γιάννης Βασιλείου για Γιώργο Αλκαίο: Η σχέση μου με τον γιο μου είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου

vasileiou

Για την πορεία του στο τραγούδι, τη σχέση που διατηρεί με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο, τη γνωριμία του με τον Φρανκ Σινάτρα αλλά και για τη μεταφυσική εμπειρία που έχει βιώσει μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» είπε «ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το ”Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”. Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου».

«Πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία της. Κατάλαβα πως μου μιλούσε», δήλωσε ο ίδιος σχετικά με μεταφυσική εμπειρία που έχει ζήσει.

«Έκανα οντισιόν σε ένα μαγαζί στην Αμερική, με πήραν και πήγα στο Λας Βέγκας. Εκεί γνώρισα τον Φρανκ Σινάτρα», περιέγραψε ο Γιάννης Βασιλείου ενώ συνέχισε εξηγώντας ότι «Ήρθα στην Ελλάδα γιατί χάσαμε τον πατέρα μας».

«Έγραψα μετά το “Καμπριολέ” και άλλα τραγούδια. Έγινα διάσημος με το “Καμπριολέ”, αλλά είμαι απλό παιδί. Όλα μου τα λεφτά πήγαν στα ιδιωτικά σχολεία για τα τρία παιδιά μου», είπε για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

«Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ»

«Ακόμα με φλερτάρουν οι θαυμάστριές μου. Δεν παύει αυτό. Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ στα χέρια και τα πόδια», είπε ο Γιάννης Βασιλείου σχετικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.

«Είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος, την έκανα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν είμαι μόνος μου» είπε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης  Έρευνα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι άνθρωποι είναι άπιστοι στους συντρόφους τους

Αναφερόμενος στη σχέση του με το γιο του Γιώργο Αλκαίο ο τραγουδιστής είπε: «Η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό. Τον καμαρώνω από μικρό παιδί. Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δεν μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι… νευρόσπασμα».

«Του χρόνου ίσως κάνω λίγο μπότοξ στα μάτια, πρέπει να είμαστε όμορφοι» δήλωσε κλείνοντας ο Γιάννης Βασιλείου.

Πηγή