Γιατί ενώ σ’ αγαπά σου ζητά να χωρίσετε;

0c71426e17ae5681a1b7ce33efe7f5a2 love is great love slider new new

Είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση και παρατηρείς πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει τα προβλήματα και οι γκρίνιες.
Και εκεί που ο κάθε ένας από εσάς προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται και τι θέλει αρχίζουν να μπαίνουν πολλά ερωτηματικά και προβληματισμοί: «Τον αγαπώ αλλά πλέον δεν περπατάμε στο ίδιο κοινό μονοπάτι, έχει μάθει όμως ο ένας τον άλλο τόσο πολύ καλά, μήπως δεν αξίζει να χωρίσουμε; Νιώθω όμως ότι κάτι μου λείπει από αυτή τη σχέση.. ξέρω όμως πόσα πολλά μου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια, πώς μπορώ να τον χωρίσω;» 
Και μετά από ένα χρονικό διάστημα «προσπάθειας» να γίνουν ξανά τα πράγματα όπως ήταν (που όσο και να θες να το πιστέψεις τις περισσότερες φορές δε γίνεται!) έρχεται ο χωρισμός, ο οποίος συνήθως ξεκινάει με μια φράση του τύπου: «σ’ αγαπώ αλλά..».
Και εκεί χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου γιατί νόμιζες πως οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν και η ιστορία σας θα έχει το χαρούμενο τέλος των παραμυθιών. Και αρχίζουν τα «γιατί» να ξεπροβάλλουν. Γιατί με χώρισε; Και δεν της έφταναν όλα αυτά που έκανα; Και αφού δε με ήθελε γιατί δε με χώριζε νωρίτερα; Και όλο αυτό το αναμάσημα των αρνητικών σκέψεων σου χαλάει τη διάθεση και σε πονάει. Σε πονάει ακόμα περισσότερο το γεγονός πως σου λέει ότι σ’ αγαπάει αλλά ταυτόχρονα σε χωρίζει. Τι συμβαίνει λοιπόν σε αυτές τις καταστάσεις;

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou

Κλείσιμο

Κλείσιμο

Πηγή:

Δείτε επίσης  Πολιτικοί, γιατροί και δικηγόροι τα πιο «άπιστα» επαγγέλματα στην Ελλάδα