Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρίζοντας τους το πιο απίθανο και κορυφαίο smartphone

Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρίζοντας τους το πιο απίθανο και κορυφαίο smartphone

Λίγες ημέρες έμειναν για την Πρωτοχρονιά και αν ακόμα σκέφτεστε το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε την απάντηση την δίνει η HUAWEI.

Είτε πρόκειται για το άλλο σας μισό, είτε για τους γονείς σας ή το ανιψάκι σας, φέτος τις γιορτές χαρίστε τους το κορυφαίο smartphone HUAWEI Nova 9 που είναι ιδανικό για όλους.

Διότι, με το HUAWEI Nova 9 χαρίζεται ένα εντυπωσιακό smartphone με καταπληκτικό design, απίστευτες δυνατότητες και super τιμή! Το HUAWEI nova 9, είναι ένα smartphone δυναμικό, κομψό, ανεξάρτητο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, ιδανικός για πολυάσχολους, σύγχρονους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο.

huawei nova 3

Αρχικά, όλοι θέλουμε μέσα στις γιορτές να βγάλουμε φωτογραφίες ώστε να κρατήσουμε το γιορτινό πνεύμα και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε ζωντανές. Το HUAWEI nova 9 με τις προηγμένες δυνατότητες το καθιστά αυτό δυνατό! Ακόμη και όταν αυτές οι στιγμές πραγματοποιούνται μέσα στη νύχτα.

Χάρη στην τετραπλή κάμερα Ultra Vision, η οποία περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μία κάμερα βάθους 2MP και μία κάμερα μακροεντολής 4cm, μπορείτε να πετύχετε επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα. Επιπλέον, με τη χρήση των νυχτερινών λειτουργιών όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, ο χρήστης μπορεί με το nova 9 να τραβήξει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ετοιμαστείτε να αποθανατίσετε το φετινό countdown για το νέο έτος όπου και αν βρίσκεστε, αφού το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video. Επομένως, το nova 9 μπορεί να απαθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές, τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο μέρα και νύχτα, και ο χρήστης μπορεί να παραμένει δραστήριος όλο το 24ωρο, γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσει ποτέ καμία ευκαιρία για φωτογραφία!.

Δείτε επίσης  Artemis 1: Στις 14 Νοεμβρίου η νέα απόπειρα εκτόξευσης με προορισμό τη Σελήνη
huawei nova 2

Γιορτές σημαίνει ξεκούραση και χαλάρωση και για τους περισσότερους από εμάς αυτό μεταφράζεται σε ατελείωτες ώρες gaming και binge watching! To HUAWEI nova 9 όχι μόνο διαθέτει όλες τις δυνατότητες, ώστε να ανεβάσει το επίπεδο στη gaming εμπειρία σας, αλλά χάρη στη μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείται το κινητό σας non stop!

Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge. Με το nova 9 η φόρτιση θα είναι ευκολότερη από ποτέ και δεν θα χρειαστεί να ματαιώσετε ή να αλλάξετε τα σχέδιά σας επειδή μείνατε από μπαταρία.

huawei nova 4

Για επιπλέον διασκέδαση και ευκολία στην καθημερινότητα σας, μέσα από το HUAWEI nova 9 μπορείτε να ανακαλύψετε και τον μοναδικό κόσμο του AppGallery και να δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Το AppGallery αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομύρια ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, ενώ παρέχει ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Το AppGallery έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη συνεργασία με προγραμματιστές τόσο σε παγκόσμια όσο και σε τοπική κλίμακα, για να παρέχει τις πιο χρήσιμες εφαρμογές στους χρήστες.

Στην Ελλάδα, διαθέτει τις εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τράπεζες, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση, και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut. Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search, το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. Τέλος, μια επίσκεψη στη σελίδα του AppsOnHMS θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Δείτε επίσης  HUAWEI FreeBuds Lipstick: Η Κομψότητα του Ήχου Πολύ Σύντομα Κοντά μας!
huawei nova 7

Το HUAWEI nova 9 είναι ένα smartphone που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των αγαπημένων σας προσώπων!

Μπορούν πάντα να βασίζονται στην αξιόπιστη μπαταρία και την ισχυρή του απόδοση και να είναι σίγουροι ότι ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού, μπορούν πάντα να τραβήξουν μια υπέροχη φωτογραφία ή ένα εκπληκτικό βίντεο. Τέλος, το nova θα δώσει έμφαση στο στυλ τους και θα χαίρονται να το κρατάνε στα χέρια τους!

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: 

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Πηγή