Επέκταση συνεργασίας Samsung Electronics Hellas και COCO-MAT

Επέκταση συνεργασίας Samsung Electronics Hellas και COCO-MAT

 Η Samsung Electronics Hellas επεκτείνει τη συνεργασία της με την COCO-MAT, την ελληνική εταιρία στον χώρο των φυσικών προϊόντων ύπνου, με τις πρωτοποριακές Lifestyle τηλεοράσεις της «The Frame» και «The Serif», που προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό ψυχαγωγίας και ευεξίας στο σπίτι. Στόχος της συνεργασίας είναι η ανταπόκριση στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, μέσα από καινοτόμες λύσεις και προτάσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους στο σπίτι, στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία τους. 

Τόσο οι Samsung Lifestyle τηλεοράσεις, όσο και τα προϊόντα της COCO-MAT έχουν έναν κοινό παρονομαστή: προσφέρουν άνεση και συμβάλλουν σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, με γνώμονα τη βιωσιμότητα και τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Παράλληλα, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αναδεικνύουν κάθε σπίτι με μοναδικό τρόπο και να ανταποκρίνονται σε πολλές διαφορετικές διακοσμητικές προτιμήσεις, αναβαθμίζοντας τον χώρο.

samsung the serif coco mat store 0

Η «The Frame»  εναρμονίζεται άψογα σε οποιοδήποτε χώρο και χάρη στη λειτουργία Art Mode μπορεί να λειτουργήσει ως πίνακας ζωγραφικής στον τοίχο σας προβάλλοντας  ένα από τα 1.400 έργα τέχνης που διαθέτει το Art Store, όταν είναι απενεργοποιημένη. Αντίστοιχα, η τηλεόραση «The Serif» επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την τηλεόραση στο σπίτι, έχοντας την ελευθερία να την τοποθετήσουν ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου τους, χάρη στην αποσπώμενη επιδαπέδια βάση και το σχεδιασμό 360ο. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία NFC για εύκολη συνδεσιμότητα με το smartphone τοποθετώντας το στο πάνω μέρος της τηλεόρασης και ποιότητα εικόνας QLED με 100% όγκο χρωμάτων.

Οι επισκέπτες σε επιλεγμένα καταστήματα COCO-MAT έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την προηγμένη καινοτομία των Samsung τηλεοράσεων «The Frame» και «The Serif». Η COCO-MAT και η Samsung Electronics Hellas συνεχίζουν την συνεργασία τους και το νέο έτος με μοναδικές προσφορές, ενημερώσεις, διεξαγωγή κοινών παρουσιάσεων και επικοινωνιών. 

Δείτε επίσης  Νέα πτώση κερδών για τη Meta - Περικοπές στο προσωπικό υπαινίσσεται ο Ζάκερμπεργκ

Πηγή