Ευρυδίκη: Ο πόλεμος στην Ουκρανία τις ξύπνησε μνήμες από την εισβολή στην Κύπρο – Τι θυμάται από τότε

Ευρυδίκη: Ο πόλεμος στην Ουκρανία τις ξύπνησε μνήμες από την εισβολή στην Κύπρο – Τι θυμάται από τότε

evridiki

Τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα παρακολουθεί στενά η Ευρυδίκη η οποία όμως νιώθει να ζωντανεύουν άσχημες μνήμες του παρελθόντος και συγκεκριμένα αυτές που έχει από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

«Ήμουν μόλις 6 χρονών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Οι εικόνες είναι θολές αλλά υπάρχουν οι μνήμες. Υπάρχουν σαν συναισθήματα, υπάρχει κάτι που με βαραίνει, υπάρχει η πίκρα, υπάρχει ο πόνος. Δεν αλλάζει αυτό όσα χρόνια και αν περάσουν. Θυμάμαι τα βράδια κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια, όταν χτυπούσαν οι σειρήνες και ξεκινούσαν οι βομβαρδισμοί. Και για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ξυπνούσα το βράδυ κλαίγοντας από εφιάλτες» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Τετάρτης (02/03).

«Ο πόλεμος είναι ότι χειρότερο, είναι φρίκη. Μαζευτήκαμε όλα τα γυναικόπαιδα στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στη Λεμεσό και περιμέναμε τους άντρες να επιστρέψουν από τον πόλεμο χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται, αν ζουν, αν είναι καλά» εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

«Οι άνθρωποι που έχουν σφάλει, που έχουν κάνει εγκλήματα, πρέπει να πληρώνουν»

«Το μόνο που μπορώ ίσως να πω είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά σε κάποιους ανθρώπους έχουν και μια άλλη εικόνα, την οποία δεν γνωρίζουμε εμείς. Αυτό βέβαια, δεν δικαιολογεί τίποτα. Οι άνθρωποι που έχουν σφάλει, που έχουν κάνει εγκλήματα, πρέπει να πληρώνουν» απάντησε η Ευρυδίκη όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

Πηγή

Δείτε επίσης  Νέο ριάλιτι με ζευγάρια που θα γυρίζουν τις δικές τους «ροζ» ταινίες