Η ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο με τις πιο νόστιμες ψαρολιχουδιές!

Ναύπλιο για φαγητό σε ψαροταβέρνα

Το Ναύπλιο είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς. Η ιταλικής αισθητικής Πλατεία Συντάγματος γεμάτη από μνημεία και ιστορικά κτήρια, οι πεζόδρομοι, οι βουκαμβίλιες, τα γραφικά στενά και τα νόστιμα παγωτά είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το μέρος μαγικό. Μάλιστα, είναι ιδανικός προορισμός από την Αθήνα καθώς απέχει λιγότερο από δύο ώρες από το κέντρο της Πρωτεύουσας.

Φυσικά, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις φτάνοντας στο Ναύπλιο είναι μία όμορφη βόλτα στην Πόλη, για να απολαύσεις όλα αυτά τα υπέροχα που έχει να σου προσφέρει. Μετά από τη βόλτα όμως, σίγουρα θα θέλεις να φας. Δεν χρειάζεται να ψάξεις όμως, γιατί σου βρήκα την καλύτερη ψαροταβέρνα.

Στο Ναύπλιο, λοιπόν, εντόπισα μία υπέροχη ψαροταβέρνα στο λιμάνι. Εκεί που ο Γιώργος Μπούνος και η ομάδα εκλεκτών συνεργατών του, σε περιμένουν έτοιμοι, να σου προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία.

ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

Το στέκι της οδού Μπουμπουλίνας, με το όνομα «Ψαροσαβούρας», αποτελεί σημείο αναφοράς του καλού φαγητού και εκλεκτού ψαριού. Με την πρώτη μου μπουκιά το διαπίστωσα και από τότε κάθε φορά που επισκέπτομαι το Ναύπλιο, επισκέπτομαι και τον «Ψαροσαβούρα».

Τα φρέσκα ψάρια Αργοσαρωνικού, τα οστρακοειδή Αη-Στράτη, Σκύρου, Ευβοϊκού και Κορινθιακού θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές γαστρονομικές επιθυμίες. Η γαριδομακαρονάδα με λιγκουίνι, τα καλαμάρια, το χταπόδι και οι εξαιρετικές ψαρόσουπες και η καταπληκτική αστακομακαρονάδα συμπληρώνουν την εικόνα.

Στον «ΜΠΟΥΝΟΣ ψαροσαβούρας» φτάνουν καθημερινά τα πιο φρέσκα ψάρια κατευθείαν από τις βάρκες των ντόπιων ψαράδων, θαλασσινά και οστρακοειδή του Αϊ Στράτη, της Σκύρου, του Ευβοϊκού και του Κορινθιακού, που συνδυάζονται με τις άλλες άριστες πρώτες ύλες, μαγειρεύονται με γνώση και αγάπη και σερβίρονται στο τραπέζι μας… χωρίς εκπτώσεις! Η μυρωδιά, άλλωστε, από μακριά… φωνάζει φρεσκάδα, γεύση και άριστη ποιότητα!

Δείτε επίσης  Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχεται η κακοκαιρία «EVA»

Το μενού, είναι όπως πάντα, πλούσιο με λαχταριστές γευστικές επιλογές για να επιλέξετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας συνοδεύοντας κάθε πιάτο με το εκλεκτό χύμα κρασί ή και με ετικέτες ντόπιων παραγωγών από τη Νεμέα.

Δεν είναι όμως, μόνο το φαγητό, αλλά και ο χώρος, τόσο ο εσωτερικός με μια πιο παραδοσιακή διακόσμηση, αλλά και ο εξωτερικός, με θέα το λιμάνι.

Ψαροσαβούρας

INFO

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 77, Ναύπλιο
Τηλέφωνο: 2752027704
Email: [email protected]
Site: www.psarosavouras-bounos.gr
Facebook: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο
Instagram: bounos.psarosavouras
Youtube: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

Πηγή