Η Jet2 ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις προς την Κύπρο

Η Jet2 ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις προς την Κύπρο

Ακυρώνει τις πτήσεις διακοπών η Jet2

Η Jet2 ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις και το πρόγραμμα οργανωμένων διακοπών της προς την Κύπρο. Ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο με πτήσεις από τα αεροδρόμια Leeds Bradford, Manchester και London Stansted προς Πάφο.

Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη των δρομολογίων της Jet2.com και της Jet2holidays προς τον δημοφιλή προορισμό διακοπών και πάλι από τις δέκα βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα δρομολόγια προς Πάφο θα ξεκινήσουν ξανά αυτή την εβδομάδα από το Μπέρμιγχαμ στις 16 Φεβρουαρίου, τη Γλασκώβη (26 Φεβρουαρίου) και το Εδιμβούργο και το Μπέλφαστ International τον Μάρτιο.

Η Jet2 θα πραγματοποιεί πτήσεις και διακοπές από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ προς την Πάφο για πρώτη φορά από τις 6 Μαρτίου και μετά.

Η επανέναρξη των δρομολογίων έρχεται μετά την άρση των περιορισμών για τους πλήρως εμβολιασμένους πελάτες που φθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ζήτηση για πτήσεις και διακοπές αυτό το εξάμηνο του Φεβρουαρίου, το Πάσχα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι πτήσεις και οι διακοπές ξεκινούν εκ νέου προς Λάρνακα από εννέα αερολιμένες (Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, East Midlands, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Λονδίνο Στάνστεντ και Νιούκαστλ) από τις 27 Μαρτίου και μετά.

Δείτε επίσης

Πηγή

Δείτε επίσης  Το ελληνικό βουνό που είναι χιονισμένο ακόμα και το καλοκαίρι – Απόκοσμο τοπίο στα 2.453 μέτρα