Η WIND συνεχίζει την στήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

Η WIND συνεχίζει την στήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

WIND1

Η WIND Ελλάς στηρίζει έμπρακτα αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη και συνεχίζει την προσφορά επικοινωνίας και συνδεσιμότητας στην ομάδα «Streetwork» του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου ΑθηναίωνΚ.Υ.Α.Δ.Α. και συμβάλλει, ώστε να επιχειρούν απρόσκοπτα στο πεδίο για την παροχή βοήθειας σε άστεγους συνανθρώπους μας. 

Σταθερή επιδίωξη της WIND παραμένει η μείωση των ανισοτήτων, η ένταξη και η ενδυνάμωση των ευάλωτων ομάδων μέσα από τη συνδεσιμότητα, ώστε όλοι να διεκδικήσουν ισότιμη συμμετοχή στο ψηφιακό μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, η WIND συνεχίζει τη δράση στήριξης της ομάδας «Streetwork», που ξεκίνησε πριν από ένα  χρόνο. Η ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. προσεγγίζει ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, χαρτογραφεί τους άστεγους που διαβιούν στην πόλη, καταγράφει τις ανάγκες τους και τους ενημερώνει για τις δομές και τα προγράμματα φιλοξενίας τους.  

«Είναι σημαντικό να έχουμε αρωγό στο έργο μας την εταιρία WIND, η οποία για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και έσπευσε να συνδράμει το Κ.Υ.Α.Δ.Α. και τους ανθρώπους που στηρίζει. Δεδομένου ότι η επικοινωνία είναι βασικό εργαλείο της καθημερινής προσπάθειας μας και πως κανείς δεν πρέπει να στερείται την πρόσβαση στο διαδίκτυο, η συνεισφορά της είναι μια κίνηση με μεγάλη αξία», δήλωσε εκ μέρους του Κ.Υ.Α.Δ.Α. η Πρόεδρος κα Μελίνα Δασκαλάκη.

 «Συνεχίζουμε με συνέπεια να παρέχουμε στήριξη στους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Αθηναίων στο σημαντικό του έργο, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες και εξοπλισμό επικοινωνίας στην ομάδα «Streetwork» που δίνει καθημερινά την μάχη της αλληλεγγύης στους δρόμους της Αθήνας, τονίζει ο Γιώργος Τσαπρούνης Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND.

Σχετικά με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων  (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

Δείτε επίσης  Η Vodafone κάνει πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση, παρέχοντάς τους βοήθεια ως προς τη σίτιση, τη στέγαση και την κοινωνική τους επανένταξη. To Κ.Υ.Α.Δ.Α. ανήκει στο δίχτυ κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας που αναπτύσσει ο Δήμος Αθηναίων, όχι μόνο για να καλύπτει καθημερινές ανάγκες, αλλά για να δημιουργήσει συνθήκες συνοχής, αλληλοσεβασμού και αξιοπρέπειας για κάθε πολίτη. 

Πηγή