Κάρπαθος: Σε έναν όμορφο παραδοσιακό οικισμό του νησιού θα βρείτε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα με κομψές μεζονέτες

olympos arxipelagos 6

Στον παραδοσιακό οικισμό της Ολύμπου Καρπάθου, στην πλαγιά κάτω από τη γραφική οροσειρά των πεταλόσχημων ανεμόμυλων, άντικρυ του ιστορικού Σχολείου της Ολύμπου και 200 μόλις μέτρα από τον γραφικό όρμο «Φύσες» θα βρείτε το ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» (Olympos Archipelagos) που ολοκληρώθηκε το 2010 και είναι εναρμονισμένο πλήρως με την παραδοσιακή Καρπάθικη αρχιτεκτονική και σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα κ. Μιχαήλ Κανάκη, με σκοπό να προσφέρει στους φιλοξενούμενους όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Olympos Archipelagos

Οι διώροφες επιπλωμένες μεζονέτες του «ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» βρίσκονται στην ωραιότερη περιοχή της «μυθικής» Ολύμπου, της πρωτεύουσας του «ζώντος πολιτισμού της Δωδεκανήσου». Ατενίζει τα ορθόψηλα, πολυδίπλωτα, νεφοσκεπή βουνά της Καρπάθου και έχει απέραντη θέα προς το Κρητικό πέλαγος.

Olympos Archipelagos

Το συγκρότημα διαθέτει πέντε διώροφες επαύλεις που καθεμιά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα. Κάθε διώροφη μεζονέτα διαθέτει 2 δικά της ευρύχωρα μαρμάρινα μπάνια, δική της κουζίνα με ευρύχωρη τραπεζαρία και εκτός από τη σύγχρονη κρεβατοκάμαρα και ένα ξυλόγλυπτο παραδοσιακό σοφά.

Αυτό το κατάλυμα απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Archipelagos βρίσκεται δίπλα στους παραδοσιακούς ανεμόμυλους του χωριού Όλυμπος, κοντά στο κέντρο του χωριού, προσφέροντας διώροφα διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένες πλακόστρωτες βεράντες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Olympos Archipelagos

Οι κλιματιζόμενες μονάδες του Olympos Archipelagos είναι διακοσμημένες σε έντονα χρώματα και σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Καρπάθου. Η κάθε μια περιλαμβάνει καλαίσθητο σαλόνι, ευρύχωρη τραπεζαρία, 2 μπάνια με πλακάκια, δορυφορική τηλεόραση, DVD player και στεγνωτήρα μαλλιών.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Olympos Archipelagos, οι επισκέπτες θα συναντήσουν πολυάριθμα καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες και μίνι μάρκετ. Κοντά στα διαμερίσματα του Olympos υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης.

Δείτε επίσης  Καιρός 22/7: Γενικά αίθριος – Πολλή ζέστη από σήμερα και τις επόμενες ημέρες

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων, ενώ γενική βαθμολογία το κατάλυμα στη booking έχει αποσπάσει 9,5!

Olympos Archipelagos
Olympos Archipelagos
Olympos Archipelagos
Olympos Archipelagos
Olympos Archipelagos
Olympos Archipelagos

Δείτε επίσης

Πηγή