Κινητοποίηση της Vodafone σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα για την Ουκρανία

Κινητοποίηση της Vodafone σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα για την Ουκρανία

vodafone store

Αυτές είναι λυπηρές στιγμές για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλο που η Vodafone δεν διαθέτει εργαζομένους στην Ουκρανία, υποστηρίζει ενεργά όλους εκείνους που επηρεάζονται από τον πόλεμο. 

Έτσι, με άμεση εφαρμογή και για τις επόμενες πέντε ημέρες όλες οι εταιρείες της Vodafone στην Ευρώπη θα παρέχουν δωρεάν roaming σε όλους τους πελάτες της που παραμένουν στην Ουκρανία.  

Επιπλέον, ο Όμιλος προσφέρει δωρεάν κλήσεις και γραπτά μηνύματα προς όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής της Ουκρανίας για τους πελάτες  και τους ανθρώπους της Vodafone  σε Ελλάδα και Ευρώπη που προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με τις οικογένειες και τους φίλους τους στην Ουκρανία. 

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί δωρεά, μέσω του Ιδρύματος Vodafone, έως και 500.000 ευρώ από το Ανθρωπιστικό του ταμείο σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) σε Τσεχία, Ρουμανία και Ουγγαρία για την υποστήριξη των προσφύγων που καταφτάνουν από την Ουκρανία.  

Αυτή η ενέργεια περιλαμβάνει και δωρεά στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) με την οποία η Vodafone έχει από μακρού υφιστάμενη εταιρική σχέση προκειμένου να υποστηρίξει τις δραστηριότητές της στο πεδίο. 

Πηγή

Δείτε επίσης  Δεν διαβάζετε λάθος: Η Samsung εγκαταλείπει τη Samsung και θα βασίζεται στη Samsung για να φτιάχνει επεξεργαστές Samsung