Κωνσταντίνα: «Δεν μου άρεσε το ύφος της αφίσας, η Σαμπρίνα δεν είχε ιδέα»

Κωνσταντίνα: «Δεν μου άρεσε το ύφος της αφίσας, η Σαμπρίνα δεν είχε ιδέα»

Konstantina

Η Κωνσταντίνα μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που έχει το επάγγελμά της αλλά και την πρόσφατη αποχώρησή της από μουσικό σχήμα, επειδή δεν της άρεσε το ύφος της αφίσας.
Στην ερώτηση αν έχει βιώσει ανταγωνισμό από τους συναδέλφους της στον χώρο του τραγουδιού η Κωνσταντίνα απαντά: «Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός. Πολλές φορές έχω παρεξηγηθεί που έχω μιλήσει για τον ανταγωνισμό στο επάγγελμά μας. Ωστόσο, νομίζω πως όταν ανεβαίνουμε στη σκηνή, όλα αυτά εξαλείφονται. Όλα αυτά συμβαίνουν στις πρόβες. Να διεκδικούμε μια θέση στο πρόγραμμα, τον χρόνο που θέλουμε, ποιος θα βγει πρώτος και ποιος δεύτερος. Αυτά ήταν πιο έντονα παλαιότερα που δουλεύαμε πολλές μέρες τη βδομάδα και έπαιζαν ρόλο και οι εμφανίσεις και οι ταμπέλες. Τώρα τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί. Δεν υπάρχει τέτοιου είδους ανταγωνισμός. Υπάρχουν πολλοί τρόποι πλέον να γίνεις γνωστός και να προωθήσεις τη δουλειά σου και τα live είναι το τελευταίο που βοηθάει πλέον σε αυτό, από ό,τι βλέπω».
Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για τις αφίσες που στήνονται στα μαγαζιά ξεκαθαρίζοντας: «Βγήκανε κάποιοι και είπανε ότι έφυγα από το σχήμα που ήμουν πρόσφατα εξαιτίας της αφίσας και ότι «σκοτωθήκαμε». Καμία σχέση. Η Σαμπρίνα δεν είχε ιδέα, δεν ήξεραν καν τι είχε συμβεί. Εμένα δεν μου άρεσε το ύφος της αφίσας. Είχαμε ξεκινήσει τα live μας από το Φεβρουάριο και δώσαμε ένα στίγμα και αυτό που πήγαινε να γίνει, οδηγούσε κάπου αλλού, το οποίο δεν ήταν στο δικό μου στοιχείο».

Στο αν είχε δει την αφίσα πριν τυπωθεί η Κωνσταντίνα είπε: «Είχα δει μια άλλη αφίσα, είπα όχι, βγήκε αυτή η οποία ήταν τελείως διαφορετική και ήμουν εντάξει. Όταν όμως ο μακετίστας κάνει τα τρικ του και βγαίνει η αφίσα εντελώς διαφορετική από αυτό που εσύ είχες δει, τότε όλα αλλάζουν. Υπάρχουν πολλά μέσα πια για να διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα. Γίνανε λάθη και είναι μπλεγμένοι πολλοί μέσα σε αυτό, οπότε εγώ αισθάνθηκα ότι δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω. Δεν είναι εποχές τώρα για να λέμε ότι σκοτώνονται οι καλλιτέχνες μεταξύ τους. Καμία σχέση. Είναι εποχές που προσπαθούμε να δουλέψουμε, να επιβιώσουμε, αλλά πρέπει να προσέχουμε και το τι κάνουμε. Έχουμε και μια πορεία πίσω μας και πρέπει ό,τι κάνουμε να μας αντιπροσωπεύει. Αν το χρήμα είναι ικανό να σου χαλάσει την αξιοπρέπεια, για εμένα το χρήμα δεν μετράει. Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω πουθενά, γιατί ήθελα πρώτα να λυθεί το θέμα μεταξύ μας, όπως κι έγινε τελικά και όλα πήγαν καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Δείτε επίσης  Νίγηρας: 8 χωροφύλακες νεκροί σε επίθεση «τρομοκρατών»

LP: «Λατρεύω την Αθήνα, έχει παλμό» δηλώνει η δημιουργός του επιτυχημένου «Lost On You»

Καιρός: Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Πού θα βρέξει

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή