Κύπρος: 32χρονος ομολόγησε τη δολοφονία των δύο Ρωσίδων που είχαν εξαφανιστεί

Κύπρος: 32χρονος ομολόγησε τη δολοφονία των δύο Ρωσίδων που είχαν εξαφανιστεί

Την δολοφονία των δύο γυναικών από τη Ρωσία που είχαν εξαφανιστεί στην Κύπρο ομολόγησε το Σάββατο το βράδυ ένας 32χρονος Σύρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο 32χρονος υπέδειξε στους Αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκονται θαμμένες οι δύο Ρωσίδες.

Ο βασικός ύποπτος μετά από προσπάθειες να ξεγελάσει τις Αρχές, τελικά ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες στην εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο.

Έρευνες στην περιοχή Κάρδαμα στον Κάτω Αμίαντο

Στη σκηνή μετέβησαν λίγο πριν τις εννέα το πρωί οι Ιατροδικαστές Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ στο σημείο μετέβη επίσης ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί και ο ίδιος ο Αρχηγός της Δύναμης.

Περισσότερες απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών, αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή επί των σορών.

Έρευνες στην περιοχή Κάρδαμα στον Κάτω Αμίαντο

Υπενθυμίζεται ότι στη σύλληψη του 32χρονου από τη Συρία, ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση των δύο εξαφανισμένων γυναικών, προχώρησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (5/12) η αστυνομία.

Ο ύποπτος ο οποίος καταζητείτο εδώ και καιρό και για άλλες σοβαρές υποθέσεις, εντοπίστηκε να επιβαίνει σε αυτοκίνητο με δεύτερο άτομο, στην περιοχή του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη.

Ο συλληφθείς έχει κατονομαστεί ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση από τον άντρα, ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση για την υπόθεση.

Πηγή

Δείτε επίσης  Επίθεση χάκερς στο FBI: Δεν απέσπασαν δεδομένα