Μαράια Κάρεϊ- Το μπαρ που απαγόρευσε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της

Μαράια Κάρεϊ- Το μπαρ που απαγόρευσε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της

Για μερικούς ανθρώπους, παγκοσμίως, η εορταστική περίοδος των Χριστοουγέννων είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την επιτυχία της Μαράια Κάρεϊ «All I Want for Christmas Is You».

Κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται δεν ισχύει και για τον ιδιοκτήτη του μπαρ Stoneleigh P στο Ντάλας, ο οποίος απαγόρευσε το «All I Want for Christmas Is You» από το τζουκ μποξ του μπαρ του μέχρι την 1η Δεκεμβρίου -προκαλώντας αντιδράσεις από τους θαυμαστές της Κάρεϊ αλλά και την ίδια την τραγουδίστρια.

Μαράια Κάρεϊ

Μαράια Κάρεϊ: Το μπαρ που απαγόρευσε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της

Μάλιστα, φέτος δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μπαρ φαίνεται να στέκεται απέναντι στη συγκεκριμένη επιτυχία της Κάρεϊ. Σύμφωνα με το mentalfloss.com, το μπαρ του Ντάλας έχει πάρει θέση ενάντια στο κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι εδώ και τρία χρόνια.

Στα τέλη Οκτωβρίου 2021,λοιπόν, ο χρήστης Kyle Smith μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter που περιγράφει την πολιτική του εν λόγω μπαρ. Η ανακοίνωση που έχει κολληθεί στο τζουκ-μποξ του μπαρ λέει: «Το τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ “All I Want for Christmas Is You” θα παραλείπεται για όποιον το επιλέξει πριν από την 1η Δεκεμβρίου». Όταν φτάσει ο Δεκέμβριος, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του μπαρ Stoneleigh P έχει συγκεκριμένο «σχέδιο» για το τραγούδι, καθώς, όπως αναφέρεται στο σημείωμα στο τζουκ- μποξ του μαγαζιού του «Μετά την 1η Δεκεμβρίου το τραγούδι επιτρέπεται να ακούγεται μόνο μία φορά κάθε βράδυ».

Όπως ήταν αναμενόμενο το συγκεκριμένο μήνυμα τράβηξε την προσοχή του διαδικτύου, με έναν χρήστη του Twitter να μοιράζεται το αρχικό post με το σχόλιο «Είναι ο πόλεμος των Χριστουγέννων που έχω ακούσει»;

Δείτε επίσης  Emma Chamberlain: Το αστέρι του YouTube που εξελίσσεται σε style icon

Η Κάρεϊ, μάλιστα, έκανε την αναφορά στον «πόλεμο των Χριστουγέννων» ως κάλεσμα στα όπλα και ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της με πανοπλία σε ένα πεδίο μάχης.

Μαράια Κάρεϊ: Πώς έγινε επιτυχία το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων χωρίς το συγκεκριμένο τραγούδι σήμερα, αλλά το «All I Want for Christmas Is You» δεν αποτελούσε εγγυημένη επιτυχία. Μάλιστα, η Κάρεϊ πήγε ενάντια στη συμβατική σοφία και ηχογράφησε ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ στο απόγειο της καριέρας της το 1993. Αρχικά προοριζόταν να είναι απλώς διασκευές εορταστικών τραγουδιών, αλλά η τραγουδίστρια αποφάσισε να προκαλέσει τον εαυτό της δημιουργώντας ένα σύγχρονο κλασικό γιορτινό κομμάτι, ένα τραγούδι που έγινε το γιορτινό σινγκλ με τις περισσότερες λήψεις όλων των εποχών.

Πηγή