Μια pop-up μπουτίκ με προϊόντα της Κιμ Καρντάσιαν – Βγάζει από παντού χρήματα…

kim ap

Η μπουτίκ διαθέτει ολόκληρη την κολεξιόν SKKN by Kim, από περιποίηση δέρματος μέχρι ντεκόρ οικίας 

Το στούντιο ντιζάιν Perron-Roettinger δημιούργησε στο Λος ‘Αντζελες μια pop-up μπουτίκ για τη φίρμα ειδών περιποίησης δέρματος και οικιακών ειδών SKKN της Κιμ Καρντάσιαν. Στη μινιμαλιστικής αισθητικής μπουτίκ, μέσα στο mall Westfield Century City, η φίρμα παρουσιάζει για πρώτη φορά -στον φυσικό κόσμο- τα προϊόντα της.

«Η μπουτίκ SKKN έχει να κάνει με πρώτες ύλες – τολμηρά, μεγάλα μπλοκ στοιβαγμένης πρώτης ύλης – που εμπνεύστηκα από ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο, το οποίο κάποτε επισκέφθηκα» είπε, μιλώντας στο Dezeen, ο Willo Perron, συνιδρυτής του στούντιο. «Όλα τα διαφορετικά φινιρίσματα από γύψο και τσιμέντο απηχούν την έμφαση στις πρώτες ύλες της φύσης», πρόσθεσε.

Στον -με εμβαδόν 123 τετραγωνικά μέτρα- χώρο τα οικιακά είδη και τα προϊόντα περιποίησης δέρματος παρουσιάζονται σε καμπυλωτές εσοχές στον τοίχο ή πάνω σε γλυπτούς πάγκους από γκρίζο τσιμέντο και γύψο. Το δωμάτιο πλαισιώνεται με δύο μεγάλα πορτρέτα της σταρ της τηλεόρασης.

«Πάνω στην ώρα για την περίοδο των εορτών, η pop-up μπουτίκ θα προσφέρει στους πελάτες μια λουσάτη δια ζώσης εμπειρία αγορών, με ολόκληρη την κολεξιόν SKKN by Kim – από περιποίηση δέρματος μέχρι ντεκόρ οικίας», είπαν από τη φίρμα. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Δείτε επίσης  Βούλα Πατουλίδου: Δεν έχει καμία δουλειά 13χρονο παιδί να πάει στο σπίτι του προπονητή