Μπορείς να είσαι κομψή ακόμη κι αν γυμνάζεσαι – Βρες τι σου ταιριάζει και ποιο είναι το ιδανικό outfit

gym

Έχοντας βάλει τη γυμναστική στη ζωή σου, στη  συχνότητα που μπορείς, και πλέον αποτελεί ένα ritual στην καθημερινότητα σου, γιατί όχι να επιλέγεις stylish outfit και για εκεί;

Ανάλογα το είδος της γυμναστικής που έχεις επιλέξει να κάνεις, μπορείς να συνδυάσεις και να επιλέξεις outfits τα οποία θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη κάθε στιγμή , αλλά και όμορφη γιατί  η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική.

Διάλεξε λοιπόν κομμάτια- κλειδιά ανάλογα το πρόγραμμα που ακολουθείς και δώσε στη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθηση σου το boost που χρειάζεται για να αποδόσει στο μέγιστο στις ασκήσεις.

#1. Στίβος – Cardio

Εάν είσαι fan της έντασης και της ταχύτητας και θέλεις να εκτονώνεσαι και να ανεβάζεις τους παλμούς σου, πρέπει να τονώνεις την διάθεση σου και την ενέργεια σου με το σωστό outfit. Άρα, ρούχα τα οποία δεν εμποδίζουν την κάθε σου κίνηση και γίνονται ένα με το σώμα σου διατηρώντας την άνεση σου, όπως ένα σορτς και ένα μαλακό αθλητικό μπουστάκι είναι ιδανικά. Συνδύασέ τα με τα πιο άνετα running παπούτσια και «Φύγαμε για τρέξιμο!». 

#2. Yoga

Για όσες η ένταση δεν είναι αυτό που αναζητούν στην γυμναστική τους και προτιμούν τη yoga για την σωματική και ψυχική ισορροπία, ένα look βασισμένο σε ένα set κολάν με crop top ή μπουστάκι, είναι η καταλληλότερη επιλογή, καθώς αναδεικνύει το σώμα σου και τη κάθε στάση που θα πάρεις, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να σε βλέπεις και να τονώνεται η αυτοπεποίθηση σου παράλληλα με τους μύες σου.

#3. Pilates

Αν δουλεύεις και εσύ απεριόριστες ώρες σε δουλειά γραφείου, έχεις εκτιμήσει ιδιαιτέρως την αξία και τη σημασία του pilates και όσων προσφέρει σε ένα πολύπλευρα. Για να δώσεις λοιπόν ένταση και να δυναμώσεις τον κορμό σου που είναι και ο απώτερος σκοπός αυτού του είδους γυμναστικής, επίλεξε ένα outfit άνετο όπως ένα ωραίο set παντελόνι φόρμα και jacket ή T- shirt, κάνε τα μαλλιά σου μια ωραία πλεξούδα και έτοιμη να τα δώσεις όλα για μια δυνατή πλάτη και μέση.

Δείτε επίσης  Ισραήλ: Η μυρωδιά του σώματος μπορεί να καθορίσει την... φιλία, σύμφωνα με έρευνα

#4. Πεζοπορία- Hiking

Για τους φυσιολάτρεις της παρέας που συνδυάζουν τη γυμναστική με την απόδραση στο πιο κοντινό πάρκο ή βουνό, αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι τα ιδανικά και σωστά hikers, ή αλλιώς παπούτσια πεζοπορίας. Άρα, πέρα από το άνετο look, επένδυσε σε σωστά παπούτσια που θα προσφέρουν σταθερότητα και άνεση σε κάθε σου βήμα.

#5. Πολεμικές τέχνες- Boxing

Τέλος, αν σου αρέσει να εκτονώνεις και την επιθετικότητα και τα νεύρα σου σε κάποιο είδος πολεμικής τέχνης, προτίμησε ρούχα με τεχνολογία που υποστηρίζει τους μύες και απορροφά των ιδρώτα ώστε να γίνουν ένα με σένα και να πετύχεις τη μέγιστη απόδοση στην προπόνηση σου. 

Πηγή