«Μύλος» στο Πρωινό με την Ελένη Φιλίνη: «Γιατί το συνεχίζεις εσύ τώρα;» – «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες»

«Μύλος» στο Πρωινό με την Ελένη Φιλίνη: «Γιατί το συνεχίζεις εσύ τώρα;» – «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες»

filini

«Άναψαν» τα αίματα στο Πρωινό μεταξύ των παρουσιαστών, Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα και της Ελένης Φιλίνη που ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό.

Η συζήτηση ήρθε στον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο η Ελένη Φιλίνη θα έπαιζε μαζί στην παράσταση «Νικοτιτανικός». «Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκε και είπε πως αν ακούστηκε και μία συγγνώμη για όλο αυτό, ακούστηκε και από τον Παύλο. Βέβαια μετά το άλλαξε αλλά τέλος πάντων» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν το άλλαξε γι’ αυτό. Το άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε» σημείωσε η Ελένη Φιλίνη, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί πιο συγκεκριμένα για τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;» ρώτησε η Ελένη Φιλίνη, δίχως να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στο θέμα της ενασχόλησης του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία και τις επίμαχες δηλώσεις του. Οι δύο παρουσιαστές εξέφρασαν και πάλι τη διαφωνία τους και οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν «κατακόρυφα».

Δείτε επίσης  Γιώργος Λιάγκας σε Σπύρο Πώρο: «Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε και οι δύο»

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φιλίνη να βγαίνει από τα ρούχα της. «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;» είπε έξαλλη η ηθοποιός.

Πηγή