Νίκος Κουρκούλης: Βίωσα ένα θαύμα στο Άγιο Όρος – Μου έβαλαν μια ζώνη που βάζουν στις άτεκνες γυναίκες και έγινα καλά

Νίκος Κουρκούλης: Βίωσα ένα θαύμα στο Άγιο Όρος – Μου έβαλαν μια ζώνη που βάζουν στις άτεκνες γυναίκες και έγινα καλά

kourkoulis

Ένα θαύμα περιγράφει ότι έζησε στο Άγιο Όρος όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας, ο Νίκος Κουρκούλης. «Κρατάω την πίστη μου, στο Άγιο Όρος βίωσα ένα θαύμα» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και περιέγραψε όλη αυτή την εμπειρία που βίωσε όταν επισκέφθηκε τη μονή της Αγίας Άννας.

«Ένας φίλος μου που δεν είναι πια στη ζωή με παρακίνησε να πάμε στο Άγιο Όρος. Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα το 2002 και μπήκα στο καραβάκι από Ουρανούπολη για Αγία Άννα και βρήκα μόνο μία θέση άδεια. Ο διπλανός μου στη θέση έμελε να είναι ο γιατρός που θα με χειρουργούσε στην Αμερική» περιγράφει.

«Τη Μ. Παρασκευή με παίρνει ένας Γέροντας μέσα στη Μονή μου έβαλε μία ζώνη που βάζουν στις άτεκνες γυναίκες και μετά από αυτό έγινα καλά. Είναι μία περίπτωση αυτοΐασης» αναφέρει ο Νίκος Κουρκούλης.

Για την οικογένεια του και το γάμο μου με την Κέλλυ Κελεκίδου είπε: «είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι, είμαστε ζευγάρι τόσα χρόνια υπήρχαν εντάσεις» ενώ για την κρίση που πέρασε ο γάμος τους ανέφερε «έχουμε περάσει μεγάλη κρίση 1 χρόνο ήμουν εγώ Ελλάδα μόνος μου και η οικογένειά μου στην Αυστραλία».

Πηγή

Δείτε επίσης  Ηλιακά Εγκαύματα: Πώς να τα αντιμετωπίσετε -Τι να προσέξετε