Νίκος Μουτσινάς: Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε και η απάντηση του παρουσιαστή

Νίκος Μουτσινάς: Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε και η απάντηση του παρουσιαστή

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή του το περιστατικό στο Ίλον, λέγοντας – μεταξύ άλλων: «Ο καθηγητής αυτός θα φύγει φαντάζομαι από Ελλάδα;». Ο παρουσιαστής έλαβε ένα χυδαίο μήνυμα στα social media εξαιτίας όσων είπε για την υπόθεση, δίνοντας όμως και τη δική του απάντηση σε αυτό.

«Επειδή εσύ είσαι μια π… δηλωμένη, δε σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τα π… σαν εσένα. Όχι κύριε Μουτσινά, δεν έπρεπε να πάει το αγοράκι με φούστα στο σχολείο και πολύ καλά έκανε ο δάσκαλος και τον έδιωξε. Αν δεν σας αρέσει να πάτε στην Αγγλία. Εγώ προσωπικά θα έδερνα και τους γονείς του που τον άφησαν να έρθει έτσι στο σχολείο. Δεν έχουνε μόνο τα π… δικαιώματα. Άντε …», ανέφερε το μήνυμα που έλαβε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς: Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε και η απάντηση του παρουσιαστή

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε το παραπάνω μήνυμα στο Story του στο Instagram, δίνοντας τη δική του απάντηση: «Ο τύπος (άντρας) μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άντρας, να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε και τους γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει με φούστα στο σχολείο και παρακινεί εμένα (ως δηλωμένη π…) να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του».

«Έτος 1800 π.Χ.» συμπλήρωσε.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας φασίστας»

Στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα παραπάνω, σημειώνοντας: «ι να πες δηλαδή; Εδώ αφήνεις το θέμα και μιλάει μόνο του. Και μόνο που ο κύριος ο συγκεκριμένος χαρακτήρισε έτσι έναν άνθρωπο και επιμένει και του λέει να σηκωθείς να φύγεις, αυτός ο άνθρωπος είναι ένας φασίστας. Είναι ο ορισμός του φασίστα».

Δείτε επίσης  Τελικά όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι;

Πηγή