Ν. Μηταράκης: Το Spiegel αναγνωρίζει το λάθος για τον δήθεν θάνατο κοριτσιού στον Έβρο – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει συγγνώμη;

mitarakis e1672485462555

Σε αναδίπλωση για τα όσα είχε υποστηρίξει σχετικά με τον δήθεν θάνατο 5χρονου κοριτσιού σε νησίδα του Έβρου προχώρησε το γερμανικό περιοδικό Spiegel με τους υπουργούς Μετανάστευσης και Προστασίας του Πολίτη να καλούν τον ΣΥΡΙΖΑ να πράξει το ίδιο.

«Το Spiegel ύστερα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Έβρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους; Οι ευρωβουλευτές του θα ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα;» έγραψε σε ανάρτησή του ο Νότης Μηταράκης.

«Ακόμα και το Spiegel ζητά σήμερα συγγνώμη για τα όσα έγραφε τον Αύγουστο σχετικά με τη νησίδα του Έβρου και τον δήθεν θάνατο του 5χρονου κοριτσιού» ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, θυμίζοντας πως «το ίδιο είχε πράξει και η εμπλεκόμενη ΜΚΟ».

«Δυστυχώς, η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να κρύβεται. Ακόμα και τώρα δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πράξει το ίδιο. Γιατί η αλήθεια είναι πως η Ελληνική Αστυνομία την χρονιά που μας αποχαιρετά απέτρεψε την είσοδο 250.000 παράνομων μεταναστών. Προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή» πρόσθεσε.

Πηγή

Δείτε επίσης  Ο Mπάιντεν θα προτείνει αύξηση φόρων για τους δισεκατομμυριούχους