Οι «δολοφόνοι» του πρώτου ραντεβού

rantevou
Έχετε ντυθεί στην “τρίχα” και περιμένετε με ανυπομονησία τον άνδρα που σας ζήτησε το “πρώτο ραντεβού”. 
Το εστιατόριο είναι ρομαντικό, το περιβάλλον άψογο όμως τελικά η βραδιά εξελίχθηκε σε σκέτη αποτυχία. Προέκυψαν κάποια δυσάρεστα εμπόδια….
Οι δέκα “δολοφόνοι” του πρώτου ραντεβού, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα “Bild”. 
1.Δυσάρεστη αναπνοή 
Πώς να γνωρίσεις καλύτερα κάποιον όταν από την πρώτη φορά που βγαίνετε ραντεβού, η αναπνοή του είναι αποκρουστική; Όσο άρωμα κι αν έχει βάλει ακόμη κι αν είναι καλοντυμένος, όταν το στόμα του μυρίζει,είναι εξαρχής καμένο χαρτί…   

Κλείσιμο

2. Πάνω από πέντε λεπτά καθυστέρηση χωρίς ούτε μία εξήγηση
Όταν από το πρώτο ραντεβού δεν φροντίζει να είναι στην ώρα του, και δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό, τότε δεν παίρνει το ραντεβού στα σοβαρά. Κι όταν έρθει καθυστερημένος και δεν απολογηθεί που σας “έστησε”,τότε δεν αξίζει καν να ασχοληθείτε. Μπορεί να θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή σας να τον περιμένετε…όχι μόνο εσείς αλλά και όλος ο γυναικείος πληθυσμός. 

3. Επιλέγει να σας πάει σε φαστ φουντ ή πληρώνει με κουπόνια (αν έχει κερδίσει σε κάποιο διαγωνισμό)


Ο άνθρωπος είναι… Σκρουτζ. Όχι απλά σπάγκος, αλλά δεν έχει και γούστο. Είναι ποτέ δυνατόν να σας βγάλει πρώτο ραντεβού για σουβλάκι ή χοτ ντογκ; Το χειρότερο βέβαια είναι να σας πάει εκεί μόνο και μόνο επειδή κερδίσει σε διαγωνισμό. 

4. Βρώμικα νύχια
Τα δάκτυλα των χεριών όλοι τα κοιτούν.Όταν όμως τα νύχια είναι βρώμικα, τότε δεν υπάρχει δικαιολογία. Αλλά κι όταν η εξωτερική εμφάνιση του άνδρα είναι παραμελημένη, τότε δε είναι ο …ιδανικός. Πάμε γι’ άλλα…  

Δείτε επίσης  Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν κάνεις για πρώτη φορά αποτρίχωση με κερί στο bikini

5.Έχει έρπη 
Πράγματι πολλοί βγάζουν έρπη, ωστόσο καλό θα είναι να αλλάξετε την ημέρα του πρώτου ραντεβού.Κι επειδή ο έρπης είναι μεταδοτικός,κανονίστε να συναντήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει όταν γίνετε καλά. 
 
6. Μιλάει άσχημα για την πρώην
Δεν είναι καθόλου ωραίο να βρίζει και να μιλάει για τη πρώην σχέση του με τα χειρότερα λόγια. Δείχνει ότι έχει ούτε ευγένεια αλλά ούτε και τακτ. 

7.Τρώει σαν “γουρούνι”
Δεν έχει τρόπους στο φαγητό. Πέφτει με τα μούτρα στο πιάτο και δεν ξέρει να χρησιμοποιεί μαχαιροπίρουνο. 

8. Όταν λέει συνεχώς πόσο σημαντική γι’ αυτόν είναι η υγιεινή διατροφή. 
Τα τρόφιμα που είναι θρεπτικά,έχουν σαφώς μεγαλύτερη σημασία από το ραντεβού σας. Ίσως δεν έχει μάθει ότι κάθε ώρα είναι διαφορετική.Όταν έχεις ραντεβού με γυναίκα, ασχολείσαι με αυτήν και όχι με αυτά που τρως… 

9. Όταν ασχολείται συνεχώς με το τηλέφωνό του 

Είτε του ρίχνει κλεφτές ματιές είτε μιλάει συνεχώς στο κινητό. Σε καμία περίπτωση ο άνδρας αυτός δεν κάνει για σοβαρή σχέση. 

10.Σας μιλάει για τις προτιμήσεις του στο σεξ
Ακόμη δεν σας γνώρισε και μιλάει για πράγματα που αφορούν δύο ερωτικούς συντρόφους και όχι δύο ανθρώπους που γνωρίζονται για πρώτη φορά.Άρα,το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σας ρίξει στο κρεβάτι κι όχι κάτι σοβαρό.     

Κλείσιμο

Πηγή: