Οι 6 celebrities εκατομμυριούχοι που δεν σπαταλούν δεκάρα και ζουν μια απλή ζωή

Οι 6 celebrities εκατομμυριούχοι που δεν σπαταλούν δεκάρα και ζουν μια απλή ζωή

tripli1

Οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται να έχουν εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και μπορούν μόνο να φανταστούν όλα τα πολυτελή πράγματα που θα μπορούσαν να αγοράσουν εάν είχαν να διαχειριστούν ένα απεριόριστο budget.

Πολλοί θαυμάζουν τη ζωή των πλουσίων και των celebrities και έχουν μία τεράστια περιέργεια να μαθαίνουν ποια είναι τα αντικείμενα τα οποία τους τραβούν την προσοχή. Ενώ η πλειονότητα των διασημοτήτων επιδίδονται σε μια σειρά από πολυτελή ξεφαντώματα με εξωφρενικές δαπάνες και είναι γνωστό ότι επιδεικνύουν την περιουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν μερικοί σταρ εκεί έξω που ζουν τη ζωή τους απλά και δεν εστιάζουν πολύ στα υλικά αγαθά.

Οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί μπορεί να παρουσιάζουν απίστευτο πλούτο, αλλά ο ταπεινός τρόπος ζωής τους κάνει τους θαυμαστές τους να τους συμπαθούν διπλά.

Εδώ είναι 6 από τις πιο προσγειωμένες διασημότητες που βγήκαν από το Χόλιγουντ.

1 – Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Για περισσότερα από 7 χρόνια, οι θαυμαστές συντονίζονταν με θρησκευτική ευλάβεια στο Sex and the City και τροφοδοτούσαν τα όνειρά τους για τη μόδα με τα ρούχα που έβγαλε η Κάρι Μπράντσο από την ντουλάπα της. Τα πολυτελή υφάσματα σε κάθε χρώμα και σχέδιο ταίριαζαν τέλεια με κάθε ακριβό επώνυμο παπούτσι που κοσμούσε το χαρακτήρα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η ντουλάπα της ζήλευε παγκοσμίως και ο τρόπος ζωής της ήταν αυτό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όνειρα της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, στην πραγματική ζωή, η περιουσία της Πάρκερ είναι 200 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η οπτική της για τα χρήματα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι θα περίμεναν οι περισσότεροι θαυμαστές. Γεννήθηκε σε μια μεγάλη οικογένεια που βασιζόταν σε χρήματα από την πρόνοια για φαγητό και στέγη, και δεν ξέχασε ποτέ από πού καταγόταν. Έχει τρία παιδιά που φορούν παραδοσιακά ρούχα και ζει απλά, προτιμώντας να κρατά τα χρήματά της εκεί που απλά τα βλέπει… στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Δείτε επίσης  Νίκος Μουτσινάς: Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε και η απάντηση του παρουσιαστή

2 – Κιάνου Ριβς

Με καθαρή περιουσία 380 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι ξεκάθαρο ότι ο Κιάνου Ριβς μπορεί να κάνει ό,τι επιθυμεί η καρδιά του και αυτό που επιλέγει να κάνει με τον πλούτο του είναι… να τον χαρίζει. Είναι γνωστό ότι είναι από τις πιο γενναιόδωρες διασημότητες που πέρασαν ποτέ από το κόκκινο χαλί και έχει παραχωρήσει ακόμη και τον μισθό του στο Matrix των 80 εκατομμυρίων δολαρίων στο συνεργείο που εργάστηκε στα παρασκήνια για να κάνει δυνατή την ταινία. Τους έκανε αμέσως εκατομμυριούχους, χωρίς δισταγμό. Για αρκετά χρόνια επέλεγε να νοικιάζει απλά διαμερίσματα και να μένει σε ξενοδοχεία και συχνά τον εντοπίζουν να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο Κιάνου Ριβς δωρίζει σιωπηλά εκατομμύρια δολάρια σε καλούς σκοπούς και χρηματοδοτεί ακόμη και τα δικά του νοσοκομεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

3 – Τζένιφερ Λόρενς

Οι ταινίες της Τζένιφερ Λόρενς προσελκύουν τεράστιο κοινό και στο απόγειο της καριέρας της, ήταν μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο. Με επιτυχημένους τίτλους ταινιών όπως το Silver Linings Playbook και το Hunger Games, οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι ζει στην αγκαλιά της πολυτέλειας, έχει πολλά μέγα αρχοντικά και διατηρεί έναν πολυτελή τρόπο ζωής. Μία τέτοια υπόθεση απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί εκπτωτικά κουπόνια όταν ψωνίζει και συχνά εμφανίζεται στην πόλη να οδηγεί το Volkswagen Eos της. Η Λόρενς έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια σε μια καρδιολογική μονάδα σε ένα νοσοκομείο παίδων, στη γενέτειρά της, το Louisville.

4 – Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η περιουσία των 260 εκατομμυρίων δολαρίων του Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει διαστάσεις «Τιτανικού» και θα μπορούσε εύκολα να ζει σαν βασιλιάς κάθε μέρα. Έχει κάνει κάποιες μεγάλες επενδύσεις, όπως τα 1,75 εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψε για να αγοράσει το δικό του ιδιωτικό νησί, αλλά δεν αγοράστηκε για τη δική του τέρψη. Η αγορά είχε ως στόχο τη διάσωση του περιβάλλοντος. Το νησί Blackadore Caye των 104 στρεμμάτων του Ντι Κάπριο, που βρίσκεται στα ανοιχτά της ακτής του Μπελίζ, σχεδιάστηκε σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον θέρετρο. Σκοπεύει να είναι πλήρως αυτοσυντηρούμενο, βασιζόμενο εξ ολοκλήρου στη φυσική ενέργεια. Συχνά εμφανίζεται να οδηγεί το Toyota Prius του.

Δείτε επίσης  Έξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θύμωσε με την πλάκα για την πρώην σύντροφό του Ελισάβετ Σπανού

5 – Ρις Γουίδερσπουν

Η Ρις Γουίδερσπουν έχει εμφανιστεί σε πολλές μεγάλες ταινίες και είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Legally Blonde. Έχει μια καθαρή περιουσία 300 εκατομμυρίων δολαρίων και θα μπορούσε εύκολα να ακολουθεί έναν υπερβολικό τρόπο ζωής. Αντίθετα, η Ρις είναι ειλικρινής σχετικά με την αδυναμία της να δικαιολογήσει την πολυτελή διαβίωση, δηλώνοντας ότι είναι σίγουρα οικονομικά άνετη, αλλά δεν βλέπει κανένα σκοπό στην πολυτελή ζωή. Αποταμιεύει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της και μαθαίνει στα παιδιά της να ζουν απλά.

6 – Ράσερλ Κρόου

Ο Ράσελ Κρόου υπήρξε για πολλά χρόνια μία προεξέχουσα φιγούρα ανάμεσα στις κορυφαίες τάξεις του Χόλιγουντ και έχει κερδίσει τη θρυλική του θέση μέσα από ταινίες όπως ο Μονομάχος, Cinderella Man και το A Beautiful Mind. H περιουσία του είναι της των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Επιλέγει να μείνει μακριά από τον τρόπο ζωής του Χόλιγουντ που επικεντρώνεται στα χρήματα και την αίγλη, έχει μετακομίσει στην Αυστραλία και ζει σε ένα ράντσο. Ο Κρόου οδηγεί ένα τζιπ παλαιότερου μοντέλου και περνά τον περισσότερο χρόνο του στη δική του ιδιοκτησία, δουλεύοντας στη γη και απολαμβάνοντας την ηρεμία. Δωρίζει σιωπηλά εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός εβραϊκού σχολείου στο Μόντρεαλ του Καναδά που βίωσε ένα έγκλημα μίσους.

Πηγή