Ο λόγος που οι περισσότεροι ερωτικοί καυγάδες γίνονται τα Σαββατοκύριακα

Γιατί μάς πιάνει τέτοια ένταση τα Σαββατοκύριακα;

Οι ερωτικές σχέσεις, ειδικά οι συζυγικές, έχουν τον εξής ρυθμό. Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, καθένας κάνει τη δουλειά του, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Με το που έρχεται όμως το Σαββατοκύριακο, για να μην πω το βράδυ της Παρασκευής, αρχίζουν και τα ζόρια.

Σύμφωνα με τους ειδικούς Jocelyn και Aaron Freeman, υπάρχει λόγος που τσακωνόμαστε περισσότερο τα Σαββατοκύριακα. Έχουμε διαφορετικές προσδοκίες για το πώς θα περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας.

pexels dziana hasanbekava 6401660

Pexels/Dziana Hasanbekava

Εν ολίγοις, αν εγώ θέλω να τελειώσω την αγαπημένη μου σειρά σε μία μέρα, να βγω με φίλους και να βρω κοινό ερωτικό χρόνο, αλλά ο σύντροφός μου θέλει να πάει στο γήπεδο, να απέχει από την τηλεόραση ή τα social media και να κάνει δουλειές στο σπίτι, κάπου θα υπάρξει σύγκρουση.

Υπάρχει λύση;

Φυσικά και υπάρχει λύση, αρκεί να υπάρχει κοινή θέληση και ανοιχτή επικοινωνία. Βρείτε λίγο χρόνο την Τρίτη ή την Τετάρτη για να συζητήσετε τις προτεραιότητες του σαββατοκύριακου αλλά και τις επιθυμίες σας. Δεν λέμε ότι θα πάνε όλα βάσει προγράμματος, αλλά θα έχετε μια εικόνα για το τι θέλετε και οι δύο, έτσι ώστε να φροντίσετε να καλυφθούν οι ανάγκες και των δύο.

Πηγή

Δείτε επίσης  Πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη ο 59χρονος που αυτοκτόνησε στην Κρήτη – Συγκινεί το αντίο του Γιώργου Μουκίδη