Πέτρος Λαγούτης για #MeToo: «Τη Σοφία Παυλίδου δεν την άκουσε κανείς, τι σημαίνει γιατί τώρα;»

Πέτρος Λαγούτης για #MeToo: «Τη Σοφία Παυλίδου δεν την άκουσε κανείς, τι σημαίνει γιατί τώρα;»

lagoutis

«Τι σημαίνει “γιατί τώρα;”» είπε αναφερθείς στις αποκαλύψεις του κινήματος #MeToo ο Πέτρος Λαγούτης εξηγώντας ότι τώρα είναι έτοιμος ο κόσμος να ακούσει και μάλιστα αναφέρθηκε στην καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου προ ετών την οποί «δεν άκουσε κανείς».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του. «Και χυδαίο και άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Με ενδιαφέρει και τι αρρώστια κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος» είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδιά του, τον γάμο του και τον εθισμό του στο τζόγο.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είχα πρόταση στα 17 μου. Μέχρι τα 22 μου είχα πάει 5 φορές στο θέατρο. Ένας μάγειρας, απόφοιτος του θεάτρου τέχνης, μου είπε πως πρέπει να γίνω ηθοποιός. Παντρεύτηκα, και στα 27 μου έγινα μπαμπάς.

Ο μεγάλος μας γιος είναι ήδη στην σχολή του θεάτρου τέχνης και ο μικρός ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Βλέπω συμπεριφορές δικές μου και της Μυρτούς στον γάμο και λέω ήμασταν μικρά παιδιά. Στον γάμο πρέπει να αφήνεις το εγώ σου. Τα πρώτα ένα-δυο χρόνια του χωρισμού ήταν δύσκολα, με θυμό, αλλά όσο ο καθένας δούλευε στον εαυτό του, οι πορείες συνέκλιναν», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Για την εξάρτηση που είχε στον τζόγο: «Ενηλικιώθηκα μετά την εξάρτηση με τον τζόγο. Ενηλικίωση σημαίνει ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου και τα όριά σου. Στον εθισμό δεν έχει “είσαι 70% εθισμένος”. Είσαι εθισμένος, τέλος. Ο εθισμός καταστρέφει τον εθισμένο και λερώνει ό,τι υπάρχει γύρω του. Το μόνο που έσωσα ήταν η σχέση με τα παιδιά μου. Στον “παλιό Πέτρο” θα έλεγα πήγαινε φάε τα μούτρα σου και γίνε αυτό που είσαι σήμερα».

Δείτε επίσης  Τσακώνεστε συχνά με το ταίρι σας; Δοκιμάστε να κοιμηθείτε περισσότερο

Πηγή