Πελέ: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου

pele anakoinosi nosokomeio

Ο «βασιλιάς» Πελέ έφυγε από τη ζωή σήμερα Πέμπτη (29/12) στα 82 του χρόνια, αφού πάλεψε για περισσότερο από ένα χρόνο με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα ο Πελέ εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τον θάνατό του.

«Το νοσοκομείο Israelita Albert Einstein επιβεβαιώνει με λύπη τον θάνατο του Έντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο Πελέ, σήμερα στις 29 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 3.27 λόγω ανεπάρκειας πολλών οργάνων αποτέλεσμα της εξέλιξης του καρκίνου του παχέος εντέρου που σχετίζεται με την προηγούμενη κλινική του κατάσταση» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο σύμφωνα με τον Guardian.

«Το νοσοκομείο συμπονά την οικογένειά του και όλους όσοι υποφέρουν από την απώλεια του αγαπητού Βασιλιά του ποδοσφαίρου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι όλες αυτές τις δύσκολες μέρες, όπου ο θρυλικός Πελέ έδινε τη μάχη του στο νοσοκομείο, η κόρη του και η οικογένειά του δεν έφυγαν στιγμή απ’ το πλευρό του. Λίγο μετά το θάνατό του, το απόγευμα της Πέμπτης (29/12), η κόρη του Κέλι Νασιμέντο ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας τον πατέρα της. «Ό,τι είμαστε είναι χάρη σε εσένα. Σε αγαπάμε άπειρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο «βασιλιάς» Πελέ – Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Κλείσιμο

Πηγή

Δείτε επίσης  Λαμία: Καρέ-καρέ η διάρρηξη ζαχαροπλαστείου - Άδειασαν το ταμείο, πήραν... γλυκά και για το σπίτι!