Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές γνωριμιών σας επαγγελματίες

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές γνωριμιών σας επαγγελματίες

Η γνωριμία με έναν πιθανό μελλοντικό σύντροφο δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Και ενώ μέχρι πρότινος το φλερτ σε ένα μπαρ ήταν ο συνήθης τρόπος γνωριμίας με κάποιον, η τεχνολογία μπήκε και σε αυτό το κομμάτι της ζωή μας, μέσω των εφαρμογών γνωριμιών. Γνωρίζετε, όμως, πώς να τις χρησιμοποιείτε σαν επαγγελματίες και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την ευκολότερη εύρεση  πιθανού νέου συντρόφου; 

Κάντε τις σωστές ερωτήσεις

Εφαρμογές γνωριμιών

Όταν συνομιλείτε με ένα πιθανό μελλοντικό σας ραντεβού μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, μπορεί να είναι εύκολο να κάνετε και οι δύο το ίδιο λάθος. Να ρωτάτε, δηλαδή, ο ένας στον άλλο ήπιες ερωτήσεις όπως «Πώς ήταν η μέρα σου»; Ωστόσο, η Lee-Anne Galloway, love coach και πρώην προξενήτρα, προτείνει, σύμφωνα με το Bustle, να τους ρωτήσετε για πράγματα στα οποία θέλετε πραγματικά να μάθετε την απάντηση. «Απλά ρωτήστε για τα πράγματα που θέλετε να μάθετε. Να είστε στρατηγικοί σε αυτό που μοιράζεστε», λέει. Για παράδειγμα, ίσως προηγουμένως επιστρέψατε από την προπόνησή σας και λέτε: «Μόλις έκανα την καλύτερη προπόνηση πιλάτες, γυμνάστηκες καθόλου σήμερα εσύ»; Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο ζωής τους. «Ο σκοπός είναι να μάθετε αν αυτό το άτομο είναι κάποιος με τον οποίο θα θέλατε να βγείτε ραντεβού, επομένως ρωτήστε τον για τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς».  

Επιλέξτε τις φωτογραφίες σας με σύνεση

Εφαρμογές γνωριμιών

Η επιλογή των σωστών φωτογραφιών για το προφίλ γνωριμιών σας είναι σημαντική για την πλοήγηση στο διαδίκτυο, αλλά όχι για τους λόγους που μπορεί να νομίζετε. Σύμφωνα με την Galloway, οι φωτογραφίες στο προφίλ σας θα πρέπει να δείχνουν την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, ώστε να μπορείτε να πυροδοτήσετε συζητήσεις.

Δείτε επίσης  HUAWEI FreeBuds Lipstick: Η Κομψότητα του Ήχου Πολύ Σύντομα Κοντά μας!

Επιπλέον, η ειδικός σε ραντεβού και προξενήτρα Carmelia Ray λέει ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες που χρησιμοποιείτε στο προφίλ σας είναι πρόσφατες (δηλαδή εντός του περασμένου έτους περίπου) και όχι πολύ επεξεργασμένες.

«Όταν πηγαίνω στο προφίλ σου, θα πρέπει να έχω μια αίσθηση του ποιος είσαι -ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σου», λέει. «Μια μεγάλη συμβουλή για τους single είναι να εμφανίζεστε πάντα ως ο αυθεντικός εαυτός σας, έτσι ώστε να μην είναι πολύ φιλτραρισμένες οι φωτογραφίες και να βεβαιωθείτε ότι είναι πρόσφατες».

Να διευρύνετε τους ορίζοντές σας

Εφαρμογές γνωριμιών

Ο καθένας έχει τη λίστα με το τι ψάχνει για έναν ιδανικό μελλοντικό σύντροφο, αλλά αν δεν έχετε τύχη με τα dating apps, ίσως πρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η Ray λέει ότι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη γνωριμιών είναι να κλείνεστε σε ανθρώπους επειδή δεν πληρούν ορισμένα κριτήρια.

«Μερικοί άνθρωποι έχουν στενό μυαλό ως ένα βαθμό, ή μπορεί να έχουν αυτή την αυστηρή ιδέα για το ποιον θέλουν και σε οτιδήποτε έξω από αυτό το πλαίσιο δεν είναι ανοιχτοί», λέει. «Αν μοιράζονται τις ίδιες αξίες, αλλά κλείνεστε μπροστά τους επειδή ίσως είναι λίγο πιο ξανθός κάποιος/α από όσο θα θέλατε, τότε πιθανότατα δίνετε έμφαση σε πράγματα που είναι επιφανειακά ή δεν έχουν πραγματικά σημασία».

Πηγή